@novopsico: I prawidłowo xD Jeszcze biorąc pod uwagę fakt, że ta pseudo influencerka pewnie sama sprowokowała całą sytuację, a tutaj zmienia sobie wersję zdarzeń żeby wyjść na poszkodowaną.
@nowości: no i zaczyna się kręcenie fejmu... siostrze Hani nie wyszło, która była w hotelu paradise, i ze względu na specyficzną "urodę" nikt jej nie chciał jako partnerki... Teraz ta marna kopia Japanese style próbuje się wybić na jakimś gorylu który wytarł nią sufit. Pewnie zaraz jakiś wielki fajfer z ogromnym serduchem wyzwie go na pojedynek....heh te celebryty
@novopsico: niestety, ale po obserwacji jej psychy w blasku swiatel stawiam, ze ona go oplula i klamie, ze on ja oplul pierwszy i liczy, ze nawet jesli on powie, ze nie oplul jej, tylko ona go oplula, to nie bedzie swiadkow ktorzy potwierdza jego wersje, a sad wezmie jako dowod JEJ relacje na instastorkach i tiktokach
@novopsico: Czyli idzie w miejsce gdzie można zjeść i nagrywa lokal i ludzi w nim bez zapytania. Tfu na tych pustaków wszędzie teraz insta i inne szity. Patologia.
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
źródło: comment_1655804076etl0rwkNoQ7Md83hrA4mSU.jpg
Pobierzźródło: comment_1655804602srWZUK6uFtKwd2HrxXOS1b.jpg
Pobierzźródło: comment_1655805047whyyoGovOKUojmVprfzonX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora