Aktywne Wpisy
KwiatGromu +70
czy istnieje brzydszy budynek niż filharmonia w #szczecin? to jest dosłownie chamski blaszak jebnięty w ładnej okolicy xd i takie g---o jeszcze jakieś nagrody architektoniczne dostało xddd
f9JXBEArQ2H4TKl +296
#nieruchomosci czy bedzie mozna kiedys zaczac wykupywac zrodla wody i sprzedawac spragnionym ludziom za kosmiczna cene by stac sie wodnym rentierem?
#tinder #badoo #p0lka #patologiazmiasta
https://www.youtube.com/watch?v=YEcUtDcLv-A&ab_channel=K---------------m
@piotrlionel: Ale ja nie mówię o ludziach co pracują i chcą godnie za swoją pracę żyć. Ja mówię o tych co siedzą całe życie na dupie i tylko robią zbiórki, żebrzą w mopsie, chodzą po prośbie i dej, dej. Mają dwie ręce i nogi tak samo jak ja i reszta pracujących Polaków, więc dlaczego nie mogą pracować? Nikt im nie karze z---------ć 300h w miesiącu.
@rzeznia22: Sam pracowałem w każde wakacje od 14 roku życia. Wielu moich rówieśników tak robiło.
No ja też. Bo gdyby chociaż d--y dawała to byłby to sponsoring. A ona najzwyczajniej żebrze.
@rzeznia22: za dużo internetu - 32 lata to ty dzieciak jeszcze jesteś, nie daj sobie wmówić jakimś cipom że jesteś stary XD, stara to jest 30 latka XD
@Tetsuya: xD