Aktywne Wpisy
Nortom +41
#odchudzanie #malysukcesacieszy #grubasy #chwalesie #zdupy
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
#android #iphone #apple
flip na wodzie
1. kupujesz jakąś studnię głębinową
2. robisz remont czyli dobudowujesz z jakiejś ładnej cegły jakieś ścianki, wymieniasz kabel
Nestle od dłuższego czasu prowadzi politykę lobbingu próbując wpłynąć na interpretacje mówiąca ze w zasadzie woda nie jest dobrej wspólnym do którego wszyscy powinni mieć równy dostęp ale normalnym zasobem który powinien zostać zprywatyzowany jak np. ropa.
UE już teraz rozpoczyna pracę nad Niebieskim Ładem który w przyszłości tak jak system ECTS2 pozwoli nam zarządzać przydziałami wody tak samo jak przydziałami C02
Wyobraź sobie że woda nie jest w rękach państwowych tylko prywatnych jak budownictwo mieszkalne i o tym jest ten post
@f9JXBEArQ2H4TKl: w sumie gospodarka wodna w Polsce nie istnieje, także to może być realny biznes za 10-20 lat. Tylko wtedy nie pitna dla ludzi, bardziej na rolnikach. Dodatkowo tam to dopłaty do kupna takich zbiorników są praktycznie gwarantowane i żaden nie będzie protestował przeciwko dopłatom jak w przypadku bk0%
W całej polsce wrzawa, bo jak to tak bezdusznie sprzedawać małą butelkę za 10 zł xd
Chyba nawet wtedy z korwina przyjechali debile politycy- nie jestem