Wpis z mikrobloga

@oddawaj_kasztana: i pomyśleć, że takie szony mają chłopaków i mężów. Ciekawe co na to by powiedzieli gdyby się dowiedzieli co ich p0lki w internecie wypisują i jakie mają poglądy na zdradę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@oddawaj_kasztana: i pomyśleć, że takie szony mają chłopaków i mężów. Ciekawe co na to by powiedzieli gdyby się dowiedzieli co ich p0lki w internecie wypisują i jakie mają poglądy na zdradę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Blaskun: najciekawsze jest to, że chyba nie mają. Jedna z nich ma status "Wolny(a)" i zero zdjęć z jakimkolwiek facetem, a druga, ta co ma napisane "SzamAnka" (xD) pisze
theicecold - > @oddawaj_kasztana: i pomyśleć, że takie szony mają chłopaków i mężów. ...

źródło: comment_1655659814eQuC445g2i9Makwi2EIjFN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@oddawaj_kasztana: Te p0lki są tak głupie, że na publicznym forum podpisują się swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem pod k--------i poglądami czyniąc się samymi k-------i( ͡° ͜ʖ ͡°) Coś jak afera #dziewczynybeztabu chwaliły się życiem seksualnym i zdradami na forum, którym było ponad 70 000 użytkowników i później płakały, że ktoś doniósł zdradzanemu mężowi. Bezmózgie p0lki znowu przekraczają kolejną barierę idiotyzmu.
  • Odpowiedz
@oddawaj_kasztana: lol ja bym pod czymś takim napisał(ofkors nie pod swoim nazwiskiem) że "Nie mów, mnie też nudziło życie łóżkowe i postanowiłem na trochę zamienić żonę na koleżankę z pracy, oczywiście żona nic nie wie, ale moja relacja z kumpelą znacząco odmieniła nasze małżeństwo, jestem szczęśliwy i pełny sił a żony nie muszę na siłę pchać do łóżka" Po takim wpisie te typiary by chyba stos rozpaliły jaki to kurvviarz
  • Odpowiedz
@oddawaj_kasztana: ja się zgadzam. Przyznaję się do zdrady i oczekiwanie wybaczenia to przerzucanie decyzyjności na partnera. Albo siedzisz cicho i żyjesz dalej razem albo rozstajesz się bez mówienia o zdradzie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@oddawaj_kasztana: zdrada to oczywiście od razu rozstanie i brak drugiej szansy, ale dużo prędzej zrozumiałbym sama zdradę i przyznanie się do niej, niż zatajanie tego faktu. Gdyby się dało, to po śmierci bym ją potem jako duch nękał za oklamywanie mnie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@oddawaj_kasztana: potępiam takim podejściem we wszystkich wersjach płciowych, niemniej nie rozumiem jak na wykopie coś takiego może dziwić. Oczywiście wydanie w postaci lasek gadających takie pierdoły do innych lasek może być dla wykopków dziwnie, ale przecież wystarczy jakikolwiek post, bait czy to z normalnego konta czy anonimowy w wydaniu faceta - i już mamy dokładnie ten sam festiwal s----------a pod tytułem "weź chłopie co poruchałeś to twoje, tylko frajer się
  • Odpowiedz