Wpis z mikrobloga

@Diamond-kun: dlatego właśnie takie kraje jak USA, Kanada, Niemcy, Skandynawia, Francja czy UK znane są jako najgorsze miejsca do życia i pracy, w przeciwieństwie do takich rajów na ziemi jak Ukraina, Białoruś czy Polska.

Głupota wypoków nigdy nie przestanie zadziwiać.
  • Odpowiedz
@NapalInTheMorning: czemu ominales homogeniczna Japonie, Koree Pld? No co jest nie pasuje do gownoztezy co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ps. a teraz sprawdz sobie ranking bezpieczenstwa obywateli tych panstw i zobacz jak bardzo sie mylisz NO ALE PEEKAABEEE xDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@dekorator: ano racja, zgoda, pokaz w takim razie czymkolwiek innym że w Polsce jest lepiej i lepiej się żyje niż we Francji. Szybkie zerknięcie za rankingi szczęścia pokazuje że we Francji jest lepiej niż u nas
  • Odpowiedz
@Diamond-kun: no chyba ze w Paryzu zle skrecisz to wrocisz w pudelku xD jak tam ranking bezpieczenstwa? jak tam lozenie pieniedzy na pasozytow z trzeciego swiata? Cudowne musi byc uczucie placic na "mlodziez" ktora sra na twoj kraj.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@NapalInTheMorning: czemu ominales homogeniczna Japonie, Koree Pld? No co jest nie pasuje do gownoztezy co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dekorator: nie moja teza, aleee
w Koreii czy japoni nie żyje się wcale tak super jak w jakiś Skandynawiach. Ich bogactwo zostało zrobione na zapierdzielaniu jednego pokolenia, które właśnie wchodzi w emeryturę, co rozpierdziela całą ekonomię, a będzie tylko gorzej. Dodaj do tego s---------ą kulturę
  • Odpowiedz
czemu ominales homogeniczna Japonie, Koree Pld? No co jest nie pasuje do gownoztezy co?

@dekorator: oczywiście, że ominąłem, bo nie mam tu żadnej tezy, po prostu kisnę z głupot wypisywanych przez wypoków.

Chcesz lepiej zrozumieć jak działa społeczeństwo? Poczytaj dobrą książkę albo parę solidnych artykułów a nie chłoń wysrywy przegrywów z wykopu (w tym moje XD).
  • Odpowiedz