#anonimowemirkowyznania Czy praca w #controlling jest stresująca? Mirki, zastanawiam się nad wybraniem oferty na stanowisko w #finanse. Nie wiem, czy lepszym wyjściem będzie analityk finansowy, kontroler finansowy, czy specjalista ds. #controlling, ale z tego co widzę, najlepiej zaczynać od tej trzeciej opcji, bo zarówno odpowiedzialność jak i poziom stresu wydają się być niższe niż w pozostałych. Jeśli są tutaj jakieś Mirki które mają #praca w tym sektorze to proszę o wypowiedź!
@AnonimoweMirkoWyznania moim zdaniem jest stresująca. Szczególnie jak miałem duza odpowiedzialność swojej decyzji i kazdy wymagał konkretu. Po czasie wzrasta pewność siebie i wiedza i jest lepiej. Wszystko jest na już albo na wczoraj xd
#psy #psiarze #zwiazki Nie ma to jak po ciężkim dniu pracy wrócić do domu, wziąć kąpiel i położyć się obok żony w pachnącej pościeli na której wcześniej dupą siedział pies. Smutna rzeczywistość wielu cuckoldów.
Czy praca w #controlling jest stresująca? Mirki, zastanawiam się nad wybraniem oferty na stanowisko w #finanse. Nie wiem, czy lepszym wyjściem będzie analityk finansowy, kontroler finansowy, czy specjalista ds. #controlling, ale z tego co widzę, najlepiej zaczynać od tej trzeciej opcji, bo zarówno odpowiedzialność jak i poziom stresu wydają się być niższe niż w pozostałych. Jeśli są tutaj jakieś Mirki które mają #praca w tym sektorze to proszę o wypowiedź!
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62aa365a26ed685b1638df50
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Co strona to podaja inne zarobki (╯︵╰,)