Wpis z mikrobloga

Nie ma sensu żyć? Po co? Żeby się jeszcze bardziej męczyć? Żeby inni mogli mnie bardziej wykorzystywać albo przekonywać do swojej racji? Żeby dalej bać się co ze mną w przyszłości?
Życie to tylko męki i patrzenie jak inni lepiej się urodzili. Ja mówię, że niebyt jest lepszy od tego czym żyję teraz. Prawda jest taka, że urodziłem się nędznie, bez możliwości osiągniecia czegokolwiek. I nic od życia nie mam. I jest tylko coraz gorzej.

#przegryw #depresja #antynatalizm #takaprawda #gorzkiezale
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qew12: Taka jest prawda. Życie, a przynajmniej takie jak my tu prowadzimy jest ohydnym gównem. Już dawno mi na nim nie zależy. Gdybym dowiedział się, że mam np. chorobę, która mnie zabierze z tego świata w powiedzmy rok, dwa, nie leczyłbym jej. Nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@qew12: Kurde, jak Ci się nie chce już żyć to Ja ci robotę ogarnę a Ty będziesz mi wypłatę oddawał, Ja ci tam coś kupię żebyś nie zmarł z głodu bo widzisz mi się chce żyć, a szkoda już tych zasobów co wyssałeś z matki ziemi a byś się przydał by mi poprawić jestestwo. Co Ty na to?
  • Odpowiedz
warto zobaczyć co przyniesie

@panjandzban: nie trzeba oglądać całego filmu, żeby stwierdzić czy jest słaby czy nie - jeśli pierwsza godzina ma poziom The Room to następne dwie raczej nie będą na poziomie Pulp Fiction ¯\_(ツ)_/¯

może niektórzy nie chcą oglądać gównianego filmu 1/10 i woleli by po prostu wyjść z kina
  • Odpowiedz
@qew12: Dostałeś od życia kochająca matkę. Jesteś zdrowy chłop tylko trochę pod deklem masz ale idzie to ogarnąć. Z fartem pozdro.
  • Odpowiedz