Aktywne Wpisy
kinlej +571
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
thorgoth +1266
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Życie to tylko męki i patrzenie jak inni lepiej się urodzili. Ja mówię, że niebyt jest lepszy od tego czym żyję teraz. Prawda jest taka, że urodziłem się nędznie, bez możliwości osiągniecia czegokolwiek. I nic od życia nie mam. I jest tylko coraz gorzej.
#przegryw #depresja #antynatalizm #takaprawda #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora
@panjandzban: nie trzeba oglądać całego filmu, żeby stwierdzić czy jest słaby czy nie - jeśli pierwsza godzina ma poziom The Room to następne dwie raczej nie będą na poziomie Pulp Fiction ¯\_(ツ)_/¯
może niektórzy nie chcą oglądać gównianego filmu 1/10 i woleli by po prostu wyjść z kina
Komentarz usunięty przez moderatora
@panjandzban: XD
A skąd wiesz ze potem nie dostaje się kolejnego życia?
Komentarz usunięty przez moderatora