Aktywne Wpisy

kyIiejenner +15
i pytacie dlaczego mam zablokowane wiadomosci

dziobnij2 +15
Skończyłem liceum, zdałem maturę, ale nie poszedłem na żadne studia. Mocno tego żałuję. Mam 33 lata i skończyłem jako bezrobotny śmieć z rentą.
#przegryw #przegrywpo30tce
#przegryw #przegrywpo30tce

Dzisiaj przyszło mi do głowy żeby jednak zjechać na DDRy w tych co ruchliwszych miejscowościach i pojechać zobaczyć jak tam infra rowerowa w Gdyni się rozwija.
Efekt:
- Jadąc z Osowej do Chwaszczyna kobieta jadąc w moją stronę nagle zajechała przejazd na DDR i zatrzymała się na nim. Ratowałem się wpadając przed maskę samochodu który jechał obok mnie. Od zjazdu z drogi na DDR minęło może z 200m
- W Bojanie przejeżdżając przez przejazd jak byłem przed maską baba ruszyła. Dosłownie pierwszy przejazd od momentu rozpoczęcia DDR...
W Gdyni co się działo to nie chce mi się nawet pisać bo za dużo tego.
Raz nawet wyciągnąłem telefon żeby cyknąć fotkę w Sopocie bo tak mnie natchnęło.
#rower #rowerowetrojmiasto #szosa #samochodowezapaleniemozgu
https://www.google.com/maps/@38.3236844,-0.5120895,3a,75y,202.38h,68.73t/data=!3m7!1e1!3m5!1sEpQPka14hW1nF9XR802OyA!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DEpQPka14hW1nF9XR802OyA%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D89.36265%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192
@Wyrewolwerowanyrewolwer: To wy #!$%@? bez hamulców na tych kolarzówkach #!$%@?? To może dla własnego bezpieczeństwa przesiądź się na trenażer.
Czyli telefon zdążysz wyciągnąć, ale zahamować już nie? Nie kumam.
Tak, 90% ludzi w Polsce to debile. Zarówno ci na dwóch kółkach, w pojazdach na większej ilości kół, jak
Widzę właśnie, że nie kumasz.
Nie zawsze leci się po 45km/h po DDR. Przy takich prędkościach droga hamowania jest dość długa i w 50m to nie zdążysz dobrze hamulców złapać i już się w bok auta wklejasz.
A czasami jedzie się wolniej bo masz nasrane aut na DDR że jechać sie nie da (jak na zdjęciu) i wtedy z przyjemnością
@Wyrewolwerowanyrewolwer: A kto cię zmusza do takiej prędkości na DDR? Na tor sobie jedź. Na publicznych drogach też się nie #!$%@? 250 km/h, mimo tego, że wieloma samochodami się da tyle jechać. Widzę, że tradycyjnie rozsądek to ostatnie czym się pedalarz kieruje.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
- typ jadący slalomem, środkiem Adamowicza
- typ nie syngalizujący skrętu przy urzędzie, dobrze że trzymałam się z tyłu.
- parka jadąca obok siebie na pasie nadmorskim
- typ na rowerze z wózkiem. Tak, typ jechał na rowerze, prawą ręką pchał wózek. Ojciec roku.
- gruba baba patrząca się centralnie na mnie I czekająca na to, aż będę wystarczająco blisko, żeby wejść na pasy
-
A sorry, ale nie mam zamiaru patrzeć na 20 różnych osób bo są upośledzeni i nie ogarniają że są pewne reguły według których świat funkcjonuje - na przykład jak wyżej na zdjęciu - że nie zastanawia się drogi, albo że nie zastawia się przejazdu nagle przed kimś.
@StulejmanWielki: nie jest wielkim zaskoczeniem, że infrastruktura zaprojektowana dla kierowców służy kierowcom. Jedyny sposób na bezpieczeństwo dla rowerzysty to być wrzodem dla kierowcy, tylko wtedy na ciebie zwróci uwagę.