Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Theo_Y: ten utwór jest fantastyczny. Wgrałem go sobie do left 4 dead żeby wiedzieć kiedy tank się pojawia i nie pomylić muzy z inną XD
  • Odpowiedz
szczególnie kiedy idziesz przez nordmar i natrafisz na leże cieniostwora w krzakach ( ͡º ͜ʖ͡º)

@bezprzypau: nordmar to tam jeszcze pół biedy, nastrój na odludziach w nordmarze jest taki że można przeczuwać jakieś niebezpieczeństwo.
Gorzej jak idziesz przez myrtane i w tle przygrywa Ci vista point albo inna spokojna sielankowa muzyka i nagle słyszysz muzykę niczym z walki z samym beliarem, walą trąby które zburzyłyby
  • Odpowiedz
@Ryshieq: Ja tam lubiłem ambient pierwszych części. Mimo "taniości" dźwięku dobrze oddawał ten mroczny klimat. Trójka ma swoje momenty muzyczne, ale zwłaszcza te walki są zbyt pompatyczne i epickie. Niektóre do bólu stereotypowe (np. u Asasynów). Z drugiej strony ta epickość pasowała do wykoksowanego bohatera, który przyszedł n---------ć orków i ratować świat( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko te bardziej "liryczne" momenty w soundtracku rzeczywiście mi się podobały.
  • Odpowiedz
w pierwszym tomb rajderze na psx, wpadało się do jakiejs takiej doliny. tam po chwili pojawiał się jebitny dinozaur, strong przeciwnik.
nie wiadomo było kiedy wypadnie, dopóki nie zatrybiłem, że gdy napęd cd zaczyna n---------ć, wiadomo było że doczytuje dinusia, i będzie ogień. xD
  • Odpowiedz
@Chrystus: k---a, czyli mam jakieś zaburzenia, dzięki temu właśnie się dowiedziałem xD.
Czasami w życiu łapie mnie taki stres, że aż nie mogę ogarnąć żołądka i to tak bez powodu, zastanawiam się czym się stresuję, ale po prostu stresuję. No alegoria z muzyczką trafiona w opór.
  • Odpowiedz