Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +445
Ja to już sam nie wiem czy tu trzeba się śmiać, płakać, czy wzywać psychiatrę.
źródło: image_picker_C6C22AFF-BF6E-47BD-AFD8-1C9A00D8687B-91647-00000C021022A56A
Pobierz
Salido +272
Minął 46. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-31
Pobierz

źródło: comment_1655207633ZZZNhfmXcK5kphbk8ps7IH.jpg
Pobierz@Azuhi: Wylaczyles tv i wlaczyles myslenie?
@aegispolis Nazywasz kogoś ruskim trollem, a sam nie umiesz pisać po polsku. To jeżeli ruski troll pisze lepiej od ciebie, Polaka po polsku, to po prostu XD
@To_ja_moze_pozamiatam: Wykopki odkrywają skutki dewaluacji pieniądza. XD
źródło: comment_1655218920nhUt5NhQD5LSwtwqiwQgIC.jpg
Pobierz@dendii: przecież oni napisali w odpowiedzi na twoją odklejkę sugerującą jakoby poparcie dla Ukrainy było powodem wysokich cen paliw - dlatego zostałeś wzięty za ruskiego trolla. Robisz z obrzydliwych działań PiSu narrację antyukraińską. Jak nie jesteś ruskim trollem, to na pewno głupim trollem, bo nie dość że szerzysz propagandę to jeszcze za darmo. Już bym
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: który raz Ci gamoniu trzeba powtarzać, że rynek energetyczny i rynek paliw nie mają żadnego związku z wolnym rynkiem.
No chyba, że wg Ciebie jak mam działkę to mogę sobie od tak wybudować i prowadzić na niej rafinerię, a za nią handel ropą/paliwem/ropopochodnymi
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora