Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +106
Nie mam pojęcia co robić, różowa od roku pracuje w mniejszej firmie gdzie od samego początku podbija do niej jeden "kierownik". Tak jak na początku było to stosunkowo delikatne czyli zagadywanie na przerwie czy zapraszanie na kolacje, tak z czasem zaczął się mocno rozkręcać. Różowa oczywiście poinformowała go, ze nie jest zainteresowana bo już z kimś jest, ale do chłopa najwidoczniej to nie dociera bo co jakiś czas znowu probuje. Raz na
daeun +115
Śledzę wiele dzienników budowy i wszystkie łączy jedno i to samo. Polacy budują się PONAD STAN z wykorzystaniem technologii zupełnie im niepotrzebnych, czesto nawet nie zdając sobie sprawy w jakie gó*** sie wpieprzyli. Przeciętny polak nie chce kurnika w Polsce powiatowej, on ogląda MTV Cribbs, Dorote Szelogowską na TTV, wie jak mieszka Zenek Martuniuk, gwiazdy i influencerzy, dla siebie chce tego samego xD
1. Projekt? Obowiazkowo 200m z Archonu, z balkonami, tarasami
1. Projekt? Obowiazkowo 200m z Archonu, z balkonami, tarasami
Powiedzieli Ci wyżej jak wygląda kwestia prawna tego co opisałeś miras ( ͡º ͜ʖ͡º)
Lewy skrajny, #!$%@?, środkowy jedzie przepisowe 100/120km/h a prawy to dla tirow, dziadków i zwolenników 90km/h
Edit: czemu ja na przykład nie mam problemu jechać prawym 120? Skoro nic na nim nie ma? A jak się pojawi to zmieniam pas, wyprzedzam i wracam na prawy? #!$%@? muszę być jakis
A to co innego, wtedy zgadzam się z tobą-, ale w momencie gdy są same tiry co
@cichooo: dorzuciłbym do tego jazdę skrajnym lewym pasem który służy do wyprzedzania a nie jazdy i masz moje pełne poparcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Poliuretanowy_Mariush: ale wiesz, że w Polsce przepisy ustalają ruch prawostronny?
Słowo klucz "kolumnę tirów" a doświadczenia wiem że ciągnie się to nieskończenie z małymi przerwami, nikt o zdrowych zmysłach nie będzie jechał 120km/h środkowym żeby wskoczyć na chwilę na 90km/h I potem wyprzedzać ponownie bo
@Kapitan_pesymista: ty chyba tunelem nie jeździsz xD
Przed tunelem ograniczenie 100, wszyscy 130 najmarniej.
W tunelu 80, wszyscy 65, poza początkiem i końcem tunelu, gdzie nierzadko do 50 potrafią zwolnić
Komentarz usunięty przez autora