Aktywne Wpisy
bomba4 +72
To może być duży game changer na rynku. Oby tylko Tusk nie tupnął nogą i tego nie zablokował
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
jak wygląda pierwsza wizyta u psychiatry? jak sie do niej przygotowac? powinienem wypisać sobie swoje problemy w notatniku czy isc po prostu a psychiatra sam poprowadzi rozmowe tak ze wszystko wyjdzie? jak w ogole się taka wizyta zaczyna jakie pytania zadaje? prosze o rady bo nie ukrywam że trochę się tą wizytą stresuje i chciałbym sie jak najlepiej do niej przygotować żeby jak najwiecej na niej skorzystać i dostać prawidłową diagnozę.
#psychiatria #anonimowewyzaniamirko #depresja #borderline #dwubiegunowosc #depresja #samotnosc #przegryw #psychologia #psychiatra #psychiolog
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62a79c2d447aecb9af4eeda7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: nijak. Wizyta u psychiatry trwa z 10-12 minut zazwyczaj. Opowiadasz jakie masz problemy/dolegliwości (bez wchodzenia w detale), np. lęki takie i takie, fobie takie i takie i na tej podstawie w 99% przypadków dostaniesz ssri/snri + skierowanie na psychoterapię.
Koniec.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja też jestem małomówny, bardzo konkretny, moje wypowiedzi zawsze celne i sprecyzowane.
Mało jest w tym dynaminy dlatego już za młodu postawiłem na wygląd żeby laski same się do mnie kleiły na zasadzie "o taki przystojny, a taki
Komentarz usunięty przez moderatora