Aktywne Wpisy

mar3k21 +144
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +93

Już w 2010 r. w rosyjskiej telewizji zagrano prześmiewczą piosenkę o ataku nuklearnym chemicznym na USA („ziemia pali się tam, gdzie kiedyś był Waszyngton”). Spójrz na reakcję szczęśliwej publiczności. Piosenka (innymi słowy) pochodzi z kreskówki dla dzieci
źródło: comment_1654975373EpFHp1VeO5qLtxt4rT0WGm.jpg
Pobierz#qualitycontent
Sorry jesli sie w nitke w.ebalem.
Dziekuje i pozdrawiam!
Wyobraź sobie reakcję w Berlinie lub Waszyngtonie: „Naprawdę mówisz, że rosja rozpocznie globalną trzecią wojnę światową, ponieważ… opublikowali książkę o facecie teleportowanym do umysłu Hitlera, a drugą o Mikołaju II zapobiegającym rewolucji za pomocą AGS- 17 granatnika?
– Czego chcesz? Ukarać NordStream2 z powodu tych dwóch
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: xD
@Teofil_Kwas: Nigdy czegoś takiego na oczy nie widziałem, a Tygrysy na dworcach kupowałem, albo brałem do co w domu znalazłem. Nadal mam ich sporo.
Dałem losowo obrazek i tyle. Zachęcam przejrzeć wpis na twitterze w oryginale.
Co? XD Ty czytałeś w ogóle ten wątek? Gdzie tam niby coś takiego było? Przejrzałem tę nitkę na Twitterze, właśnie pod kątem tej gry, bo zaciekawił mnie wątek tej gry jako rzekomej ruskiej propagandy. I nie ma tam kompletnie nic poza tym że im się cover art spodobał i go skopiowali, i raz
źródło: comment_1654981828mrb1f6aIteED4sAvITNnTk.jpg
Pobierz