Aktywne Wpisy
SiwyMati35 +11
Po wzięciu pożyczki z SAFE powinna być przywrócona obowiązkowa służba wojskowa z naciskiem na tych wszystkich pieniaczy, którzy od pierwszego dnia piszą, że to jest takie zajebiste ;) w końcu ktoś te hałdy i góry sprzętu musi obsługiwać xD

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Już w 2010 r. w rosyjskiej telewizji zagrano prześmiewczą piosenkę o ataku nuklearnym chemicznym na USA („ziemia pali się tam, gdzie kiedyś był Waszyngton”). Spójrz na reakcję szczęśliwej publiczności. Piosenka (innymi słowy) pochodzi z kreskówki dla dzieci
źródło: comment_1654975373EpFHp1VeO5qLtxt4rT0WGm.jpg
Pobierz#qualitycontent
Sorry jesli sie w nitke w.ebalem.
Dziekuje i pozdrawiam!
Wyobraź sobie reakcję w Berlinie lub Waszyngtonie: „Naprawdę mówisz, że rosja rozpocznie globalną trzecią wojnę światową, ponieważ… opublikowali książkę o facecie teleportowanym do umysłu Hitlera, a drugą o Mikołaju II zapobiegającym rewolucji za pomocą AGS- 17 granatnika?
– Czego chcesz? Ukarać NordStream2 z powodu tych dwóch
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: xD
@Teofil_Kwas: Nigdy czegoś takiego na oczy nie widziałem, a Tygrysy na dworcach kupowałem, albo brałem do co w domu znalazłem. Nadal mam ich sporo.
Dałem losowo obrazek i tyle. Zachęcam przejrzeć wpis na twitterze w oryginale.
Co? XD Ty czytałeś w ogóle ten wątek? Gdzie tam niby coś takiego było? Przejrzałem tę nitkę na Twitterze, właśnie pod kątem tej gry, bo zaciekawił mnie wątek tej gry jako rzekomej ruskiej propagandy. I nie ma tam kompletnie nic poza tym że im się cover art spodobał i go skopiowali, i raz
źródło: comment_1654981828mrb1f6aIteED4sAvITNnTk.jpg
Pobierz