Aktywne Wpisy

rosen +7
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: comment_16548842697lk2gkhXgY3zyi7HaYZPN1.jpg
Pobierzźródło: comment_1654887333lqo8569OIwC4Rp3B8AmkrG.jpg
Pobierz@Pecunianonolet: co wy macie z tym zmniejszeniem podaży, przecież podaż to nie tylko nowe mieszkania stawiane, ludzie umierają i zostawiają swoje mieszkania na rynku, liczba mieszkań tylko rośnie, a po covidzie to już w ogóle kiedy wymiotło jednak trochę emerytów - na razie przy eldorado wynajmu spowodowanym wojną tego jeszcze nie widać za bardzo, ale już powoli, coraz więcej Ukraińców wraca (część
@Pecunianonolet a co z ilością mieszkań w budowie? Co jak zacznie umierać dzisiejsze pokolenie poprodukcyjne? To jest 8 mln osób! Wnioski zostawiam Tobie, ale nikt nie będzie gardził wielka płyta jeszcze przez wiele lat (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_1654894392tv4BXU6PNuvKUilvfoCcVz.jpg
Pobierz@Metylo: Pytanie było o możliwe scenariusze to jeden podałem. Co jeśli pójdziemy drogą Turcji i będzie decyzja polityczna o niepodnoszeniu dalszym stóp, złotówka zaliczy upadek i wprowadzą limit kupna dewiz? Wtedy nieruchy są jedynym sposobem na jakiekolwiek uchowanie majątku.
Wiem że teraz wydaje się absurdalne ale to nie jest niemożliwe.
@Metylo: bo nie ma powodu by taniały a ludzie chcą zarobić