Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +615
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +36
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Był sobie meczyk, było sobie podanko Szymańskiego nad obrońcami, cyk-cyk, Lewandowski z powietrza, 1:0 po akcji jak marzenie z rywalem z tzw. górnej półki, czyli oczywiście wyższej niż nasza. No a potem na scenie zagościł Emil Cioran, nasz duchowy przewodnik.
- który rozdział z książki Emila Ciorana pasuje do środka pola po przerwie ("Totalnie niezadowolenie"? "Monopol na cierpienie"?)?
- dlaczego największym wygranym meczu są zawsze ci, którzy zdążyli s--------ć przed katastrofą?
- Polska - Hiszpania 0:6 czy Polska - Belgia 1:6? Sympatyczny mini-quiz w którym Dawid Nowak jest odpowiednikiem Roberta Lewandowskiego i wcale a wcale nie jest to dobrą wiadomością
- co nam wyjaśni Holandia - czy Michniewicz jeszcze spróbuje wyższego pressingu, czy może jednak w trybie pilnym powoła jeszcze Bąka, Wałdocha, Gorgonia i Tomasza Kłosa?
- telefon Bońka do Lewandowskiego. Ile strzeliłeś Belgii? Jedną? Znam gościa co trzy. Na mundialu. Ale to sorry, o bramkach mundialowych pogadamy może za rok, teraz mam na drugiej linii Bosackiego, z nim się da ten temat poruszyć.
- SZEJKOWIE W ŚLĄSKU WROCŁAW
- ale to nie szejkowie, tylko Mats Hartling i Adam Pietrowski
- ale to nie Śląsk, tylko Wrocław Soccer Club
- ale to nie Wrocław, tylko stacja międzyplanetarna, na którą bilety sprzedają ludzie powiązani z biznesem przyszłości.
I wiele, wiele więcej. Dzięki bardzo za ciepłe przyjęcie już nie tylko, jak wam zaiwaniam gitarę w piątek, ale nawet w środku tygodnia, gdy pojawiamy się w innych formatach. Trochę mnie martwi, że szybciej się znudzimy ludziom, ale pan Cioran pozwala mi przyjąć to zmartwienie z godnością.
Tag do czarnolistowania: #tetrycy
Tagi tematyczne: #reprezentacja #pilkanozna #goalpl #ekstraklasa
Link do YT:
Z racji ustawienia na ekranie: lewy wahadłowy Godlewski i prawy półstoper Olkowicz
https://www.wykop.pl/wpis/65903301/mam-taka-teorie-ze-puchacz-to-tak-naprawde-przebra/