Aktywne Wpisy

Tetsuya +95
Ktoś jest obeznany jak się robi większe kampanie reklamowe na FB i Twitterze? Moglibyśmy zrobić jakąś zrzutkę i zacząć promować związki izraelitek z palestynczykami i murzynami w izraelskich mediach społecznościowych.
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
źródło: fbe63f4d7c9b027bd49ad4d459f972326853b2691a5d792979249398737f6baf
Pobierz
kieubasa +46

AWS DeepRacer to zabawka edukacyjna, w której trenujesz autko w symulatorze stosując uczenie maszynowe, po czym można się nim ścigać albo w symulatorze, albo na torze podczas zawodów. Poprzez wyścigi można się zakwalifikować do mistrzostw, w ramach których spędza się 5 dni w Las Vegas na konferencji re:Invent. W symulatorze można ubrać też autko w różne skórki.
Zaproponowałem malucha jako skórkę na początku sezonu, a ziomki z AWS ją zrobili.
Do tego tor w tym miesiącu w wyścigu nazywa się Breadcentric Speedway, od mojej nazwy w lidze.
Do tego za dwa tygodnie lecę do Toronto robić konferansjerkę do wyścigu na AWS Summit.
Nie sądziłem że jak się chłop wkręci w zabawki to może to mieć takie konsekwencje.
#naukaprogramowania #uczeniemaszynowe #machinelearning #aws #fiat #fiat126p i trochę #bojowkapiekarska, bo stąd nazwa. #chwalesie
jazda!
https://docs.aws.amazon.com/deepracer/latest/developerguide/deepracer-get-started-training-model.html
AWS postawili nacisk na maksimum zabawy i minimum wysiłku na starcie, więc zaczyna się szybko, a potem można sobie skomplikować, żeby robić więcej, inaczej, taniej. Autka nie trzeba mieć żeby się ścigać