Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JanuszKarierowicz: wspomnienia... Server Olympus
Też miałem koło 15 lat i jako nieliczny wtedy konto w banku z karta do płatności internetowych. Pierwsze pieniądze na tym zarabialem
  • Odpowiedz
@JanuszKarierowicz: łatwo mieć tak absorbującą pasję jak twoi rodzice dźwigali ciężar twojego utrzymania xD

Mówię to jako człowiek który sumarycznie kilka lat spędził nad różnymi MMORPG, kurde to były piękne czasy, ale to matka za mnie gotowała, sprzątała i robiła zakupy. Trochę takie życie na czitach xD.

Teraz nie potrafię zająć się na poważnie graniem, bo szkoda mi czasu, smutne to, ale prawdziwe. Człowiek ma obowiązki, niedokończone sprawy, porządki do
  • Odpowiedz
@piperek: pamiętam jak z ziomem zrobiliśmy wyprawę na Lorda Yarkana xD ostatecznie padliśmy i skurczybyk chyba się nie zrespił, ale było warto, przynajmniej zobaczyliśmy jego siedzibę () Pamiętam też kiedyś zrobiliśmy wyprawę na White Tigera tego dużego i zrespił mi się prosto na łbie ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Iskaryota: mam to samo ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz
@piperek: ale zazdroszczę że masz coś takiego zapisane!

ja z ziomem robiliśmy całą masę screenów, ale straciły się usunięte przez stare skrzynki pocztowe, do których już nawet nie mamy dostępu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Pamiętam że zawsze w piątek przed szkołą robiliśmy karawanę z Downhang do Jangan

piękne wspomnienia ()
  • Odpowiedz
@piperek: ja grałem legit do chyba 76lvl co zakrawało już o dosyć mocne s----------e, bo w tamtym czasie bycie botterem już nie było tak stygmatyzowane i powoli wszyscy zaczynali to robić
  • Odpowiedz
@JanuszKarierowicz: ja mialem na koncie większość uników, pamietam wisiały w sygnaturce na forum xD z tych do 90lvl to chyba miałem wszystkie oprócz tiger girl, bo j----a była słaba, padała na kilka nukow, jakieś 10 sek od respniecia była zdechnieta, a czekało na nią dużo osób, więc to olalem po kilkunastu nieudanych próbach
  • Odpowiedz
@JanuszKarierowicz: ja probowalem z rok temu. przede wszystkim serwery były merdżowane z 5 razy, więc musiałem szukać historie merdży w internecie, potem próbowałem się zalogować z 2h (zrobili kolejki do logowania, pisze ci ile czasu będziesz czekał mniej więcej), potem się okazało że jednak wszedłem na zły serwer. założyłem nowa postać, trochę nostalgłem słysząc muzykę z jangan i po 2 minutach dostałem DC xD
  • Odpowiedz