Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +512
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +31
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Też miałem koło 15 lat i jako nieliczny wtedy konto w banku z karta do płatności internetowych. Pierwsze pieniądze na tym zarabialem
Mówię to jako człowiek który sumarycznie kilka lat spędził nad różnymi MMORPG, kurde to były piękne czasy, ale to matka za mnie gotowała, sprzątała i robiła zakupy. Trochę takie życie na czitach xD.
Teraz nie potrafię zająć się na poważnie graniem, bo szkoda mi czasu, smutne to, ale prawdziwe. Człowiek ma obowiązki, niedokończone sprawy, porządki do
@Iskaryota: mam to samo ( ͡° ʖ
źródło: comment_1654602192SNjwSRLzaKLJrsDC0lP7N9.jpg
Pobierzja z ziomem robiliśmy całą masę screenów, ale straciły się usunięte przez stare skrzynki pocztowe, do których już nawet nie mamy dostępu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pamiętam że zawsze w piątek przed szkołą robiliśmy karawanę z Downhang do Jangan
piękne wspomnienia (╥﹏╥)
Chyba nie ma sensu już odpalać tej gry, prawda? co było to było, te piękne wspomnienia już nie wrócą ( ͡° ʖ̯ ͡°) Hula ta gra jeszcze?