Wpis z mikrobloga

@Eliade: I czego to ma dowodzić? Takie gdybanie to zostawcie sobie, równie dobrze mogłaby tego nie pisać bo strzeliłaby magika przez dysforie. Wyciągacie jakieś skrajne przypadki z reddita, gdzie połowa postów to jakieś baity i wysrywy (obu stron) i do tego dorabiacie sobie jakaś narracje.
  • Odpowiedz
  • 472
@RozowaZielonka polecam poczytać sobie posty na tym subreddicie. Wypowiadają się tam ludzie skrzywdzeni przez tą subkulturę, którzy sami przyznają, że dysforia płciową albo w ogóle nie istnieje, albo jest zjawiskiem cholernie rzadkim, o wiele rzadszym, niż próbuje nam wmówić obecnie woke lewicowe społeczeństwo
  • Odpowiedz
@RozowaZielonka: po co wierzyć ludziom, którzy ze szczegółami opowiadają swoje historie, skoro możemy wierzyć @RozowaZielonka P--------z o depresji wywołanej dysforią (swoją droga bardzo rzadkie zjawisko niż komuś by się mogło wydawać), ale siedzisz cicho i nie wspominasz o ogromnym problemie depresji wsród osób, które zdecydowały się na operację zmiany płci oraz to jak blokery hormonów wpływają na ich mózg. Wyparcie poziom master, hipokrytko.
  • Odpowiedz
@GetRekt
@RozowaZielonka
Przecież reddit to doskonałe źródło informacji, postępowy, światowy, "poczytaj sobie reddita co ludzie o tym piszą" ile razy to tu widziałem to nie zliczę.
A teraz się okazuje ze to gowno i same trolle z czanow? Czy może po prostu ten wpis nie pasuje do narracji ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Eliade: Detranzycja to ciężki temat, którym się zainteresowałem, bo YT mi zaproponował filmik właśnie kobiety detrans z takim niskim głosem od teścia, jak opowiadała o swoich doświadczeniach i jak tego żałuje ( ͡° ʖ̯ ͡°) Osoby detrans istnieją, osoby trans również i nie jest to "subkultura". Czy duży odsetek osób trans kończy jak opka z reddita? Nie wydaje mi się. Ja jestem sojusznikiem osób trans i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
@Eliade: Detranzycja to ciężki temat, którym się zainteresowałem, bo YT mi zaproponował filmik właśnie kobiety detrans z takim niskim głosem od teścia, jak opowiadała o swoich doświadczeniach i jak tego żałuje ( ͡° ʖ̯ ͡°) Osoby detrans istnieją, osoby trans również i nie jest to "subkultura". Czy duży odsetek osób trans kończy jak opka z reddita? Nie wydaje mi się. Ja jestem sojusznikiem osób trans i
  • Odpowiedz