Aktywne Wpisy
lady_katarina +1427
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Agresywna_Szyba +174
#bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #polska #aborcja #krajzdykty #aborcja #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #ciaza #dzieci #s--s
Żebyś czasem problemów nie miał przez to
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Snowdr0p: a tak serio - spotkałeś się dosłownie z taką narracją gdzieś? bo ja chyba nie. Po prostu jest, że to grzech itd. Nie porównują chyba nigdy do siebie, bo jednak spory odsetek kobiet w życiu miał aborcję. W PRL był to zabieg tak samo częsty, jak nie częstszy. Więc albo one same albo bliska osoba pewnie miała,
Komentarz usunięty przez autora
Ja już się zastanawiam nad wyjazdem i to w tym roku
Urwa mam 21 lat, umowę do czerwca przyszłego roku z możliwością przedłużenia na stałe i zwiększeniem zarobkow w tym roku jeszcze i co?
Mi mimo pitu 0 dla młodych też inflacja zżera kasę
Mam dobre kilkanaście tysięcy odłożone 15k+ a nie dostanę jak tak dalej będzie nawet kredytu na mieszkanie i swoje własne
Jak długo i gdzie sobie żyjesz?
Też planuje uciekać z tego chlewu
@Snowdr0p: w--------e powoduje emigrację, a ta skutkuje wzrostem słupków PiSu. Nic nie ruszy.