Aktywne Wpisy

Jailer +1444
Mam dobry humor, więc robię rozdajo xD
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo

Już widać fanów cyberbąka (specjalnie z małej) próbujących się zrewanżować za te wszystkie lata upokorzeń i porównań do #gta
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
źródło: eCsMEf82FYZaSWiKATzWpM
Pobierz

#dziendobry
źródło: comment_1654403852IRHcqnw7Ln0aHUq0b1n3yW.jpg
PobierzJak jeździłem z czujnikiem na klacie to zdarzały się szpilki w okolice 200 ale tak większość czasu oscyluje właśnie w okolicy 160 gdy jadę umiarkowanie te 25-30 km/h, z wyższym tętnem przy stromych lub długich górkach.
Może i ten wzór ma sens dla "typowego" człowieka o "typowej" wadze i "typowym" wieku a im dalej od średniej tym większe bzdury wychodzą. Najpewniej właśnie przez to, że ważę sporo (obecnie 134
Tętno wygląda ok
@321_654: W najlepszej i najbardziej zielonej dzielnicy Krakowa, czyli oczywiście Nowej Hucie ( ͡º ͜ʖ͡º) a dokładnie to park na os. Złoty Wiek
@pomidorki_koktajlowe: 3 lata temu dałem za niego jakieś 14k dolarów tajwańskich ( ͡º ͜ʖ͡º) czyli na PLN-y po dzisiejszym kursie to jakieś 2k. A ile w Polsce kosztuje, to nie wiem, pewnie drożej, bo VAT 23% (na Tajwanie jest tylko 5% VAT)
@blisko_kebab: Od jakichś 3 lat, przeciętnie tak z dwa razy w tygodniu, 5k. Rok temu zacząłem trochę ćwiczyć pod 11k, bo zapisałem się na pierwszy ćwierćmaraton, to mi odwołali przez wirusa (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jak napisałem wyżej, jestem Januszem biegania, ale patrząc na to, że przez 29 lat swojego życia w ogóle się nie ruszałem