Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pwado: obejrzyj sobie wywiad z Załęckimi w jakimś dziwnym miejscu (bez reklam z tyłu itd) z dzisiaj (nagrywane wczoraj), a wczoraj F2F - też w innym miejscu, a sam Kubiszyn miał bekę że po roku "rozpruł" się na prokuraturze bo chciał skrócenia wyroku, a inna sprawa że na rundkach w-----ł go typ z Torunia - a on się dziwnie spiął o to, widać było że coś jest nie tak, mimo
  • Odpowiedz
@Psycho_man: tak, było o tym, ale tutaj ewidentnie Penisek widać przegiął pałę i pytanie czy kibole zrobili r--------l czy Penisek uciekał i z kibolami Torunia i Gdańska - bo Toruń też tak średnio widzi bo podobno coś tam na prokuraturze się "rozpruł" hahah. Prawilniak.
  • Odpowiedz
@Psycho_man: całe HL to jedna wielka mafia, raz gadali że sponsorują ich Czeczeni itd, a ja myślę że coś w tym może być, chociaż nauczyłem się że internet też często kłamie, ale HL dziwnie łapie poważny hajs i rozgłos, chyba że trafili akurat na podatny grunt, nawet Fejm taki patologiczny nie jest, oni idą w zasięgi i tyle, a HL w rozgłos i dym, ciekawe jaką taktykę obierze Prime.
  • Odpowiedz