Wpis z mikrobloga

@mewten: pi pierwsze żeby kupować PPV, po drugie żeby FORTUNA nie straciła (to chyba najgorsza kara jaka mogła by ich spotkać, bo podejrzewam że umowa jest taka że FORTUNA by im MLN euro #!$%@?ła), a inna sprawa #!$%@? mnie jedno - Kaniowski - wczoraj wciskał i dzisiaj że na 100% się odbędzie walka, a dobrze złamas wiedział że #!$%@? z tego wyjdzie bo za gorąco się robi.
a dobrze złamas wiedział że #!$%@? z tego wyjdzie bo za gorąco się robi.

@OscarGoldman: tak z ciekawosci? skad niby wszyscy wiedzieci ze walka sie nie odbedzie? rozumiem ze kibole itp, ale chyba nikt nie mogl tego przewidziec?
@lorquu: nie koniecznie tak musiało być mogli czekać czy sytuacja sie rozwinie negatywnie itd później mogła wjechać psiarnia i mogli zamknąć widowisko z powodu ryzyka oczywiscie organizatorzy mogli sie na hajs polaasic i w #!$%@? robic ale moglo byc i tak jak opisalem
@Pwado: obejrzyj sobie wywiad z Załęckimi w jakimś dziwnym miejscu (bez reklam z tyłu itd) z dzisiaj (nagrywane wczoraj), a wczoraj F2F - też w innym miejscu, a sam Kubiszyn miał bekę że po roku "rozpruł" się na prokuraturze bo chciał skrócenia wyroku, a inna sprawa że na rundkach #!$%@?ł go typ z Torunia - a on się dziwnie spiął o to, widać było że coś jest nie tak, mimo to
@OscarGoldman: nie wiem, #!$%@? się znam na tym kibicowskim gównie, bo wiadomo kto ma wiedzieć ten wie. Niemiłosiernie za to bawi mnie poziom ignorancji przy budowaniu tej gali i leceniu w #!$%@? HL. Lechia nie pierwszy raz robi takie akcje, ufc nie podołało, choć pewnie oni nie mieli pojęcia. Jako twarz gali biorą wielkiego Gita, który nawet w wywiadach mówi, ze lider lokalnej grupy obsral się walki z nim. Ważenie robili
@Psycho_man: całe HL to jedna wielka mafia, raz gadali że sponsorują ich Czeczeni itd, a ja myślę że coś w tym może być, chociaż nauczyłem się że internet też często kłamie, ale HL dziwnie łapie poważny hajs i rozgłos, chyba że trafili akurat na podatny grunt, nawet Fejm taki patologiczny nie jest, oni idą w zasięgi i tyle, a HL w rozgłos i dym, ciekawe jaką taktykę obierze Prime.