Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tr00ci0: @Rohnin: Wiem że jest podobnie, ale domyślam się, że jest tego sporo mniej. Poza tym ewentualny awans to baaaaaardzo długa droga. Po tym co zobaczyłem, nie mam motywacji na granie rankedów, chyba że jakieś duo. :<
  • Odpowiedz
@tr00ci0: Znalezienie teamu to chyba jeszcze większy problem, tym bardziej, że wszyscy patrzą na ranking a nie realne umiejętności. Plus gram krótko to i nikogo nie znam. No i mid jest bardzo oblegany (casterzy love forever). :)
  • Odpowiedz
@Bit__: no team na 3 już mam (dzisiaj zagraliśmy kilka meczów i bilans 4/4 wyszedł ale rozstawiło nas w silver V - z tych przegranych 2 p-----------y z własnej winy a 2 razy przeciwnik był lepszy) i na 5 też będzie niedługo. Największy komfort takiego grania to to, że wiesz z kim grasz i jest ciągła komunikacja na ts czy czymś podobnym i wszystko planujesz a nie idziesz na żywioł
  • Odpowiedz
@Bit__: west czy east? Bo też bym mogła się przyłączyć. Leżę po zeszłym sezonie w Gold5 (spadłam ostatniego dnia o ligę :<), znalazłoby się miejsce? :)
  • Odpowiedz
@Bit__: przestałam swego czasu obserwowac tag leagueoflegends, bo za dużo spamu to niosło ze sobą. Ale cóż, wrócę do tego, też gram na east.
  • Odpowiedz
@Bit__: a jutro ja mam wolne. <3 za to pojutrze mam znowu nockę. Cóż, właśnie tak to wygląda. Aczkolwiek czasem gram przed pracą, koło 18.
  • Odpowiedz
@megoff: Mój nick na east to Biit, dodaj - kiedyś się pewnie uda zagrać. Mam nadzieję, że nie boisz się używać TSa / skype dp grania ;)

Uciekam spać, cześć.
  • Odpowiedz