Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +631
bibi__ +275
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#nostalgia
Nie wiedzialem ze na wykopie w 2022 roku, sa jeszcze ludzie, ktorzy nie maja tego indywiduum na #czarno.
Masz na mysli phyrexie?
@localoca: Chodziło mi o to, że osoby które w szkole znęcają się nad kolegami, dzieci kradnące w sklepach, nie radzące sobie z nauką łobuzy, są takie z powodu braku zainteresowania ze strony rodziców. Nie napisałam, że "pasanie" dzieci przed domem na pewno do tego doprowadzi. Natomiast jest to jeden z przejawów braku zainteresowania się dzieckiem przez rodzica. Zamiast zorganizować im zajęcie, rozwijać jakieś hobby,
inb4 praca, no jak nie potraficie zarabiać pieniędzy i musicie pracować na etacie to tak macie przykro mi
Jezeli o niej mowisz to od dawna mam ja na czarno
@Phyrexia: XDDDDDDDDDDDD
Ale jak odgaduje opka mówi o typowych dzieciach ulicy. Ja takie miałam w swojej klasie. Zabawa z pikników czy zabawy w gonionego szybko przechodziła w obgadywanie, tworzenie grupek, latanie po squatach, śmietnikach, klatkach, piwnicach, "pożyczaniu" rzeczy z piwnic, włamywaniu się do ogródków działkowych