Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Nieszkodnik +20
Kupuj elektryka, mówili. Będziesz tanio jeździł, mówili. Mówienie nic nie kosztuje, w przeciwieństwie do ładowania auta :-)
https://wyborcza.biz/biznes/7,156481,31709015,ladujesz-auto-i-nie-wiesz-ile-zaplacisz-ekspert-kierowcy.html
#technologia #elektryki #obietnice #prad #motoryzacja #autanaprad
https://wyborcza.biz/biznes/7,156481,31709015,ladujesz-auto-i-nie-wiesz-ile-zaplacisz-ekspert-kierowcy.html
#technologia #elektryki #obietnice #prad #motoryzacja #autanaprad
źródło: Screenshot_20250522-083235_Firefox
Pobierz

Tak więc ponawiam pytanie n0rmicki hipokryto. Sam masz 186cm i niebrzydki ryj i na to wyrywasz, a innym dajesz rady w stylu "ile razy w życiu pajacowałeś? zagadałeś chociaż do 10000 lasek na ulicy incelu? Niski wzrost to nie wymówka!!!" Jakie rady masz dla ludzi brzydkich genetycznie i karłów 160-175cm? Jakim prawem dajesz rady ludziom samemu mając 186cm i wmawiasz im, że wystarczy próbować i zagadywać, przejść przemianę bohatera czyli zostać simpem i uganiać się latami za tzipą, płacić setki złotych barberom, stylistom, terapuetom, podczas gdy zwykły high tier normie/chad NIE ROBI TEGO I RUCHA? Zbierać setki odrzuceń żeby zostać raz zaakceptowanym?
W dobie gdzie dwie-trzecie 15-25 latków ma 180-190 to tak 172cm to śmieszny karzeł, manlet, odpad w oczach kobiety. Raz że mnóstwo ludzi samych tutaj przyznaje, że mają wszystko ogarnięte, pasje, znajomych, pracę, sylwetke a i tak kobiety odrzucają ich za wzrost. Dwa - badania np takie, które mówią że zbyt niski facet musi zarabiać chyba z 10.000 $ wiecęj rocznie. Więc kobieta z facetem 185cm umówiłaby się, gdyby zarabiał 50.000$, a z karłem 170 gdyby zarabiał 50k + 150k za 15cm różnicy czyli 200k $$$ rocznie.
A w Afryce dzieci umierają z głodu. Żyjemy w p0lsce hipokryto i niekażdego jarają azjatki, ani nie chce uciekać do azji bo ma 175cm. p0laka porównuj do p0laka, a nie do reszty świata.
To jedź i #usunkonto
XDDDDDDDDDDDDD Chłop myśli że cały tag przegryw na wsi mieszka. W dużym mieście nie ma przegrywu?
I znowu pajacowanie, pajacowanie, pajacowanie. "Sam mam 186cm i niebrzydko morde a ty incelu pajacuj heheh"
No i na koniec klasyczny argument n0rmika, a jakże by inaczej. "Mój kumpel 150cm rucha 3 modelki tygodniowo, blakpyl obalony"
Proszę dobrych ludzi z tagów o walkę z takimi wysrywami! Nie pozwólmy żeby wykop został zalany taką falą bluepillu, kukoldztwa, try-hardowania dla tzipy i stawianie rozwoju na kobiet dla piedestale tylko dlatego, że ktoś urodził się 15cm za niski czy o 4/10 z m0rdy za brzydki. Dość n0rmictwu. Walczmy o prawdziwy, szczery kontent, czyli brutalną prawdę objawioną - #blackpill oraz #dickpill
Źródło wyrsrywu: https://www.wykop.pl/wpis/65912233/anonimowemirkowyznania-do-20-roku-zycia-jest-sie-p/
#stopnormickimbzdurom #walkaznormikami #niedorozwojosobistyznormikami #betauprising
źródło: comment_1654279246VuAg4y4kzA0UVHgnRv2c5Z.jpg
Pobierzźródło: comment_1654279950LX3eBObLU4iugwkrUb1oGV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
"A bo wy nie wychodzicie z domu!!!one - przecież ulicami chodzą same karły 175cm z modelkami z wolnego wybiegu 190 cm 8/10"
źródło: comment_16542804365BapOv2NzJus4x8QZSbmRl.jpg
Pobierzźródło: comment_1654280668COXpHSV44WquljIwgIKP3G.jpg
Pobierzźródło: comment_1654280681YqpJ3xHgwTD3KcOGnoD2ba.jpg
Pobierzźródło: comment_1654280699GogWZOAmxNGe80qvkvp0Qs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@Pozytywny_gosc: niech wychowa jak swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@satro: Pytanie: I co z tymi ludźmi? Ewidentnie to grono z roku na rok się powiększa. Sytuacja młodych mężczyzn na rynku matrymonialnym według wszelkich statystyk się pogarsza. I co teraz? Według trendów te osoby się radykalizują politycznie (co nie znaczy, że będą rzucać w kogoś jajkami. Po prostu są skłonni głosować na bardziej skrajne ugrupowania polityczne -