Wpis z mikrobloga

Piątek wieczór i zamiast mieć humor gitowe to muszę czytać jakieś wypociny n0rmictwa. Dość tego! Przestańcie dawać takie g---o porady ludziom i karmić ich fałszywą nadzieją!

Musiałem trochę zmienić target ale ostatecznie opłaciło się i ze znalezieniem dziewczyny po 30 r. ż. w sumie nie miałem problemu. Zdaję sobie sprawę, że nie jestem brzydki i mam 186 cm - choć bez brody i bez włosów wiem że wyglądam jak kosmita.

Często się słyszy, że "nie mogę znaleźć dziewczyny", ale co zrobiłeś w tym kierunku? Do ilu zagadałeś w barze czy gdziekolwiek? Przeszedłeś przemianę bohatera?

Tak więc ponawiam pytanie n0rmicki hipokryto. Sam masz 186cm i niebrzydki ryj i na to wyrywasz, a innym dajesz rady w stylu "ile razy w życiu pajacowałeś? zagadałeś chociaż do 10000 lasek na ulicy incelu? Niski wzrost to nie wymówka!!!" Jakie rady masz dla ludzi brzydkich genetycznie i karłów 160-175cm? Jakim prawem dajesz rady ludziom samemu mając 186cm i wmawiasz im, że wystarczy próbować i zagadywać, przejść przemianę bohatera czyli zostać simpem i uganiać się latami za tzipą, płacić setki złotych barberom, stylistom, terapuetom, podczas gdy zwykły high tier normie/chad NIE ROBI TEGO I RUCHA? Zbierać setki odrzuceń żeby zostać raz zaakceptowanym?

OP ma 172 cm, co w Polsce pełnej wyrośniętych typów wydaje się może trochę poniżej przeciętnej, ale na pewno nie jest "niski" ani nie jest karłem.

W dobie gdzie dwie-trzecie 15-25 latków ma 180-190 to tak 172cm to śmieszny karzeł, manlet, odpad w oczach kobiety. Raz że mnóstwo ludzi samych tutaj przyznaje, że mają wszystko ogarnięte, pasje, znajomych, pracę, sylwetke a i tak kobiety odrzucają ich za wzrost. Dwa - badania np takie, które mówią że zbyt niski facet musi zarabiać chyba z 10.000 $ wiecęj rocznie. Więc kobieta z facetem 185cm umówiłaby się, gdyby zarabiał 50.000$, a z karłem 170 gdyby zarabiał 50k + 150k za 15cm różnicy czyli 200k $$$ rocznie.

W wielu krajach np w Azji (ale nie tylko) byłby to zapewne OK wzrost.

A w Afryce dzieci umierają z głodu. Żyjemy w p0lsce hipokryto i niekażdego jarają azjatki, ani nie chce uciekać do azji bo ma 175cm. p0laka porównuj do p0laka, a nie do reszty świata.

Napomniałem też, że może pojechać albo zapoznać kogoś stamtąd.

To jedź i #usunkonto

Albo wyjechać z Polski powiatowej do dużego miasta - tak jak pisałem, wycieczka do np Poznania, Trójmiasta, porandkowanie tam żeby poczuć różnice.

XDDDDDDDDDDDDD Chłop myśli że cały tag przegryw na wsi mieszka. W dużym mieście nie ma przegrywu?

Trzeba szukać takich aktywności i miejsc (nawet lokalnie) gdzie jest mniej konkurencji.

I znowu pajacowanie, pajacowanie, pajacowanie. "Sam mam 186cm i niebrzydko morde a ty incelu pajacuj heheh"

Mój baaardzo niewysoki znajomy ostatnio brał ślub, oczekują dziecka. Jest tryskającym energią pozytywnym gościem .

No i na koniec klasyczny argument n0rmika, a jakże by inaczej. "Mój kumpel 150cm rucha 3 modelki tygodniowo, blakpyl obalony"

Proszę dobrych ludzi z tagów o walkę z takimi wysrywami! Nie pozwólmy żeby wykop został zalany taką falą bluepillu, kukoldztwa, try-hardowania dla tzipy i stawianie rozwoju na kobiet dla piedestale tylko dlatego, że ktoś urodził się 15cm za niski czy o 4/10 z m0rdy za brzydki. Dość n0rmictwu. Walczmy o prawdziwy, szczery kontent, czyli brutalną prawdę objawioną - #blackpill oraz #dickpill

Źródło wyrsrywu: https://www.wykop.pl/wpis/65912233/anonimowemirkowyznania-do-20-roku-zycia-jest-sie-p/

#stopnormickimbzdurom #walkaznormikami #niedorozwojosobistyznormikami #betauprising

P.....c - Piątek wieczór i zamiast mieć humor gitowe to muszę czytać jakieś wypociny ...

źródło: comment_1654279246VuAg4y4kzA0UVHgnRv2c5Z.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ten tag to jest zbiorowisko odpadów społecznych. Nie ze względów fizycznych, a umysłowych. Jestem ciekaw jaki odsetek z nich rzeczywiście żyje w takiej nienawiści, a ile to zwykły trolling. Jak ktoś się nie przeżarł tą ideologią to lepiej trzymać się na odległość

@satro: patrz chłopie, nawet naukowców przekupiliśmy

Blackpill essentials podsumowanie
Macie tutaj wszystko w jednym wątku żeby w razie czego nie trzeba było skakać
  • Odpowiedz
Do normictwa szczekającego w tym wpisie - wstawcie chociaż 10, no niech będzie 5 badań naukowych, które przeczą powyższym tezom lub blackpillowi. Nie obchodzi mnie wasz chłopski rozum i wasi kumple karły 175cm obracający co tydzień 3 modelki.

Macie jakieś badanie, wiedze o świecie czy potraficie tylko przytaczać argumenty typu "on nie wychodzi z domu, mój kumpel karzeł rucha rucha modelki?". Badania, książki, statystyki, ankiety, cokolwiek co wykracza poza waszych kumpli i
  • Odpowiedz
@CyfrowyD: według danych, które udało mi się znaleźć, sytuacja od lat pozostaje mniej więcej na podobnym poziomie. Mężczyzn względem kobiet jest o 10-15 tysięcy więcej, co daje około 5-10% nadwyżki, w zależności od roku. Mniej więcej dzisiejsi 35 latkowie są tymi, którym sytuacja się zmieniła diametralnie.

Oczywiście, że "rewolucja seksualna" zmieniła ogólne wyobrażenie ludzkości na relacje. Czy to znaczy, że mamy się nie zaadaptować, negować wszystko i obrażać się na
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: czy ktoś neguje, że osoby wysokie, dobrze zbudowane mają łatwiej? Oczywiście, że mają. Zawsze tak było, jest i będzie. Czy świat jest równy? Nie, nie jest, ale widocznie tego nie potrafisz zrozumieć. Oczekujesz, że dziewczyna 9/10 rzuci Ci się w ramiona, kiedy ty jesteś 4/10. Kiedy nie masz wyglądu, pieniędzy, nie potrafisz rozmawiać z dziewczynami, a na samą myśl o luźnej rozmowie jesteś cały spocony. Oczekujesz dziewczyn z "górnej
  • Odpowiedz
według danych, które udało mi się znaleźć, sytuacja od lat pozostaje mniej więcej na podobnym poziomie. Mężczyzn względem kobiet jest o 10-15 tysięcy więcej, co daje około 5-10% nadwyżki, w zależności od roku. Mniej więcej dzisiejsi 35 latkowie są tymi, którym sytuacja się zmieniła diametralnie.

@satro: no to daj link do badań

Oczywiście, że "rewolucja seksualna" zmieniła ogólne wyobrażenie ludzkości na relacje. Czy to znaczy, że mamy się nie zaadaptować, negować
  • Odpowiedz
Oczywiście, że "rewolucja seksualna" zmieniła ogólne wyobrażenie ludzkości na relacje. Czy to znaczy, że mamy się nie zaadaptować, negować wszystko i obrażać się na cały świat?

@satro: Pytanie czy uda nam się zaadoptować do warunków które sami stworzyliśmy. Kiedyś ten problem rozwiązywały wojny - nadwyżka mężczyzn znikała i rynek matrymonialny wracał do normy. Dziś już na świecie niewiele jest takich opcji.

Ale czy sposób dobierania ludzi się różni na przestrzeni
  • Odpowiedz
czy ktoś neguje, że osoby wysokie, dobrze zbudowane mają łatwiej? Oczywiście, że mają. Zawsze tak było, jest i będzie. Czy świat jest równy? Nie, nie jest, ale widocznie tego nie potrafisz zrozumieć.

Typowe wahadełko normika. Jeszcze pare godzin temu pisałeś, że to co tu piszemy to bzdura, a teraz jedziesz typowym wahadłem normika i nagle przyznajesz częściowo racje. Czy ty wiesz jak się w tym momencie ośmieszyłeś? Przecież nawet memy z wahadłem
  • Odpowiedz
nie potrafisz rozmawiać z dziewczynami, a na samą myśl o luźnej rozmowie jesteś cały spocony

@satro: masz ułożone życie, a jesteś skreślony przez 99.99% populacji za coś na co nie masz wpływu, czyli niski wzrost
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: to sobie znajdź rozkład demograficzny ze względu na płeć. Wszystko tylko "no daj", wielkiemu panu pokrzywdzonemu przez los trzeba wszystko pod nos podstawiać. Mała podpowiedź, masz to nawet w tym co wysłałeś :)

Spoko, możesz mnie nazywać głupim. Nie będę próbował wyprowadzać randomowego mizogona z jego głupoty. Nie jestem świnką, prowadzę względnie szczęśliwe życie i w przeciwieństwie do ciebie nie taplam się w tym gównie :)

Zacytuj mi, w którym miejscu
  • Odpowiedz
@satro: płaku płaku normiku

Jak widze zero linków do badań, publikacji, tylko wyzwiska i bluzgi "ja rucham a ty spocony heheh"
No nie pozbieram się po takich argumentach( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Daj spokój, trafił się jakiś normie boomer, co tylko wsadza kij w mrowisko, żeby potem s--------ć w fikołki retoryczne i mowę trawę. A badania to on miał co najwyżej na podwyższony cholesterol, bo mu stara kazała ogarnąć. Tacy ludzie nigdy nie zrozumieją obecnych realiów, bo nawet nie chcą ich zrozumieć, umieją jedynie srać wyuczonymi frazesami z nudów na tagach, które ich nie dotyczą. Hatfu i na czarnolistę leszcza.
  • Odpowiedz
Dzisiaj nawet był zajebisty wpis na głownej, niech jakiś dobry mirek podrzuci. Koleś pisał, że latami rozwijał biznes od zera, bo był z biedy i już miał zamykać biznes po latach, bo mu średnio szlo i się użerał strasznie i miał dość. Poznał na weselu jakiegoś gościa co mu załatwił kontrakty zza granicy i na dzień dobry po jednej znajomości dostał płatność z góry i tyle zamówień, że musi zatrudnić nowych ludzi
  • Odpowiedz