Aktywne Wpisy

amozetoostatniraz +282
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +677

Tak więc ponawiam pytanie n0rmicki hipokryto. Sam masz 186cm i niebrzydki ryj i na to wyrywasz, a innym dajesz rady w stylu "ile razy w życiu pajacowałeś? zagadałeś chociaż do 10000 lasek na ulicy incelu? Niski wzrost to nie wymówka!!!" Jakie rady masz dla ludzi brzydkich genetycznie i karłów 160-175cm? Jakim prawem dajesz rady ludziom samemu mając 186cm i wmawiasz im, że wystarczy próbować i zagadywać, przejść przemianę bohatera czyli zostać simpem i uganiać się latami za tzipą, płacić setki złotych barberom, stylistom, terapuetom, podczas gdy zwykły high tier normie/chad NIE ROBI TEGO I RUCHA? Zbierać setki odrzuceń żeby zostać raz zaakceptowanym?
W dobie gdzie dwie-trzecie 15-25 latków ma 180-190 to tak 172cm to śmieszny karzeł, manlet, odpad w oczach kobiety. Raz że mnóstwo ludzi samych tutaj przyznaje, że mają wszystko ogarnięte, pasje, znajomych, pracę, sylwetke a i tak kobiety odrzucają ich za wzrost. Dwa - badania np takie, które mówią że zbyt niski facet musi zarabiać chyba z 10.000 $ wiecęj rocznie. Więc kobieta z facetem 185cm umówiłaby się, gdyby zarabiał 50.000$, a z karłem 170 gdyby zarabiał 50k + 150k za 15cm różnicy czyli 200k $$$ rocznie.
A w Afryce dzieci umierają z głodu. Żyjemy w p0lsce hipokryto i niekażdego jarają azjatki, ani nie chce uciekać do azji bo ma 175cm. p0laka porównuj do p0laka, a nie do reszty świata.
To jedź i #usunkonto
XDDDDDDDDDDDDD Chłop myśli że cały tag przegryw na wsi mieszka. W dużym mieście nie ma przegrywu?
I znowu pajacowanie, pajacowanie, pajacowanie. "Sam mam 186cm i niebrzydko morde a ty incelu pajacuj heheh"
No i na koniec klasyczny argument n0rmika, a jakże by inaczej. "Mój kumpel 150cm rucha 3 modelki tygodniowo, blakpyl obalony"
Proszę dobrych ludzi z tagów o walkę z takimi wysrywami! Nie pozwólmy żeby wykop został zalany taką falą bluepillu, kukoldztwa, try-hardowania dla tzipy i stawianie rozwoju na kobiet dla piedestale tylko dlatego, że ktoś urodził się 15cm za niski czy o 4/10 z m0rdy za brzydki. Dość n0rmictwu. Walczmy o prawdziwy, szczery kontent, czyli brutalną prawdę objawioną - #blackpill oraz #dickpill
Źródło wyrsrywu: https://www.wykop.pl/wpis/65912233/anonimowemirkowyznania-do-20-roku-zycia-jest-sie-p/
#stopnormickimbzdurom #walkaznormikami #niedorozwojosobistyznormikami #betauprising
źródło: comment_1654279246VuAg4y4kzA0UVHgnRv2c5Z.jpg
Pobierz@satro: patrz chłopie, nawet naukowców przekupiliśmy
Blackpill essentials podsumowanie
Macie tutaj wszystko w jednym wątku żeby w razie czego nie trzeba było skakać
Macie jakieś badanie, wiedze o świecie czy potraficie tylko przytaczać argumenty typu "on nie wychodzi z domu, mój kumpel karzeł rucha rucha modelki?". Badania, książki, statystyki, ankiety, cokolwiek co wykracza poza waszych kumpli i
@satro
@alaerion
@D4Ru73K
Tak myślałem, nie macie żadnych badań, statystyk, książek, nic. A na dowód #blackpill są tysiące badań
źródło: comment_1654289523i55qvN1bBUisxYEmjlTXLX.jpg
PobierzOczywiście, że "rewolucja seksualna" zmieniła ogólne wyobrażenie ludzkości na relacje. Czy to znaczy, że mamy się nie zaadaptować, negować wszystko i obrażać się na
@satro: no to daj link do badań
@satro: Pytanie czy uda nam się zaadoptować do warunków które sami stworzyliśmy. Kiedyś ten problem rozwiązywały wojny - nadwyżka mężczyzn znikała i rynek matrymonialny wracał do normy. Dziś już na świecie niewiele jest takich opcji.
Typowe wahadełko normika. Jeszcze pare godzin temu pisałeś, że to co tu piszemy to bzdura, a teraz jedziesz typowym wahadłem normika i nagle przyznajesz częściowo racje. Czy ty wiesz jak się w tym momencie ośmieszyłeś? Przecież nawet memy z wahadłem
@satro:
źródło: comment_1654293770Yn7nq9iNYI7yJSaF8LbDhf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@satro: masz ułożone życie, a jesteś skreślony przez 99.99% populacji za coś na co nie masz wpływu, czyli niski wzrost
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Spoko, możesz mnie nazywać głupim. Nie będę próbował wyprowadzać randomowego mizogona z jego głupoty. Nie jestem świnką, prowadzę względnie szczęśliwe życie i w przeciwieństwie do ciebie nie taplam się w tym gównie :)
Zacytuj mi, w którym miejscu
Jak widze zero linków do badań, publikacji, tylko wyzwiska i bluzgi "ja rucham a ty spocony heheh"
No nie pozbieram się po takich argumentach( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@satro: blackpill jest wymyślony odcinek 5125
Jeśli nie zauważasz 30% społeczeństwa to ... dopisz sobie do listy - ślepy
źródło: comment_1654297461cxxUHTqlIRMN9W0jYGXh99.jpg
Pobierz