Aktywne Wpisy

rozowymops +447
Właśnie po prawie 8 latach dowiedziałam się, że jestem zdradzana od ponad 1.5 roku. Rzuciłam dla niego wszystko, zostawiłam swoją rodzinę, pracę, wykształcenie i wyjechałam z nim za granicę żeby #!$%@?ć na naszą przyszłość. Byliśmy dla siebie pierwszymi w każdym możliwym względzie, idealny związek, najlepsi przyjaciele. Mieliśmy planować ślub. Moja rodzina traktowała go jak swojego syna, jak stracił wszystko to przyjęliśmy go pod swój dach. Byłam z nim w każdej, najgorszej chwili

tesknilam_ +8
Jaki był główny powód, dla którego odrzuciliście naukę kościoła katolickiego? Pytam raczej, bez jakiegoś zarzutu.
Mi jakiś czas nie grało to, co było przekazywane w Kościele. Potem wróciłam, ale długi czas miałam pewien kryzys wewnętrzny #katolicyzm #pytanie
Mi jakiś czas nie grało to, co było przekazywane w Kościele. Potem wróciłam, ale długi czas miałam pewien kryzys wewnętrzny #katolicyzm #pytanie

Jak zwykle służymy wszystkim innym tylko nie sobie, no ale nic nie mówię, bo przecież wiadomo, że zaraz jakiś Polak mnie zaatakuje, jak to drugiego Polaka. Polak zawsze musi wykończyć brata, natomiast jak słyszy obcy język to od razu klęka do robienia gały. Nawet nasi politycy mają nas w dupie, jesteśmy u nich na końcu, bo jedni służą Amerykańcom i Ukrom, drudzy żabojadom i Niemcom, a trzeci Ruskim i Chinolom.
Teraz koniecznie mnie zaatakujcie i dojebcie się do mnie jak to do drugiego Polaka.
#!$%@? już na zachód, teraz będziemy #!$%@?ć na wschód, niedługo będziemy gorszymi wyrobnikami niż Hindusi, czy dzieci w Afryce tyrajace w kopalniach, Polak będzie #!$%@?ł na cały świat.
Od wieków nas dymają, już przed rozbiorami, w trakcie w 39 nas wydymali, a my wiernie jak psy napierdlamy się między sobą.
Już w każdej firmie to przerabiałem, że jak Polak usłyszy obcy język, o delegacji, audycie zza granicy to nieważne, czy przyjadą mniejsze, czy większe szychy od niego to od razu wyrasta stuleja i poganiacze niewolników Polaczki, pogadniają niewolników.
Niedługo wszystkie narody będą nie pracować, tylko Polacy będą na nich #!$%@?ć.
Polak własną rodzinę sprzeda i jej nienawidzi, ale chętnie zrobi galę każdemu obcokrajowcowi ze sztucznym uśmiechem.
#polska #ukraina #rosja #wojna #polityka #bekazpisu #nacjonalizm #narodowcy #socjalizm #pracbaza #zarobki #ekonomia #gospodarka
Pasuje idealnie
Urobili was Polaczki oj Urobili. Rosji nie stać nawet na porządne racje żywnościowe i sprzęt, ale wmówili wam, że stać na miliony trolli w każdym kraju, we wszystkich językach. Przejąć cały internet. Nie widzicie, że to się kupy nie trzyma? Powtarzacie bezrefleksyjnie mainstream i łykacie jak pelikany.
Nie ma nic za darmo a inwestycja w Ukrainę to najlepsze co nam się przytrafiło od dziesięcioleci.
Komentarz usunięty przez moderatora
Twoja wypowiedź nie ma sensu bo twierdzisz że zarobisz więcej ale do póki ktoś przyjdzie do pracy xD Czyli że właśnie jesteś cieciem? Jakbyś miał jaja to być był w stanie walczyć o swoje a póki co to trenujesz na wykopie wchodzenie z ludźmi w interakcje zamiast znaleźć lepiej płatne stanowisko albo poprosić szefa o podwyżkę.
Na identycznym stanowisku przy identycznej wydajności Polak zarobi zawsze tak samo, albo gorzej od Ukra w Polsce, czy od Niemca jak pojedzie do Niemiec.
Ja tu nie mam nic do rzeczy.
Nie wiem co robisz i w jakiej firmie pracujesz, ale jakby przyszedł na Twoje miejsce teraz Ukr i robił to tak samo dobrze jak Ty, ale nie lepiej, ani
Akurat znam stawki, czesto zarabialem wiecej niz moj niemiecki przelozony.
Jedyne z czym sie zgodze to kompleks "polaka"
Jak widze jak sie oni trzesa przed niemcami, to zawsze mam z tego niemilosierna beke.
Dla mnie to niemiec jak niemiec, dla nich to "HERR NIEMIEC"
Ty sie tylko domyslasz jak jest.
Tak samo ukrainiec czesto zarobi wiecej od polaka, bo jesli nie ma rodziny to jest mobilny. Bedzie pracowal w Warszafce, a jak skonczy prace tam, to bez sentymentu przeniesie sie do Wroclawia czy Poznania. Za mobilnosc tez sie placi.