Aktywne Wpisy
Zrobiłem #prawojazdy kat.A i przeglądałem sobie ogłoszenia motocykli i taka yamaha przypadła mi do gustu, jak na swoje lata trzeba przyznać, że wygląda świetnie.
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
Jak wyżej
- Tak 39.9% (312)
- Nie, wybierz mniejszą pojemność 60.1% (470)
Luminarz_Osobisty +1072
Jestem póki co #programista30k brutto, ale dzisiaj jak dobrze pójdzie to zostanę #programista30k netto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programista15k #pracait
@wanderlust00: XDDDDD
Good one, solidny senior robi kilka razy tyle
Jako intern w goog mialem tc ~12kusd/m kilka lat temu
@trustME: 4 lata expa i tech lead. rynek dobrze suchy, albo jestes sawantem.
@wanderlust00: WUT? Chcesz powiedzieć że "solidny senior" w USA zarabia rocznie $120k? To chyba gdzieś na przedmieściach Oklahomy ( ͡° ͜ʖ ͡°) W amerykańskich dużych ośrodkach (takie ichniejsze Warszawy czy Wrocławie) to przemnóż tą kwotę przez 2 i to dopiero będzie baza.
@wanderlust00: kocham #!$%@? wykopowych specjalistów xd 10k dla seniora to jak jest debilem z polski ledwo dukającym po angielsku.
Poza tym dolar stoi
Komentarz usunięty przez autora
@lewc_rain_zuk: Średnio, to znaczy że są tacy co zarobią 100k a są tacy co i 200k. To tak jak u nas na wykopie,
Ja na freelance w tym roku zrobie minimum 500k PLN a bylem pol roku na wakacjach.
Wystarczy ogarniac ang na poziomie bieglym/native + duzo dynaminy do kontaktu z klietnami. Wychodzi wiecej gadania o niczym niz pracy.
przejdz sobie rekrutacje to tez dostaniesz numerki ;P
A glassdoor ma prawie zawsze #!$%@? informacje, szukaj na reddicie albo blindzie
@RapIArbuzy: dzięki, tego też nie znałem!
Obok blinda i reddita jeszcze levels.fyi sie przydaje