Aktywne Wpisy
Milo900 +6
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kauabang +113
Jestem póki co #programista30k brutto, ale dzisiaj jak dobrze pójdzie to zostanę #programista30k netto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programista15k #pracait
@MercedesBenizPolska: wot?
Komentarz usunięty przez autora
@wanderlust00: https://nofluffjobs.com/pl/?criteria=salary%3Epln30000m&page=1
Czy ma to przelozenie na świat node i backendu? Czy są jakieś inne polecane wzorce dla tych
@trustME: a pomijając tematy
W Polsce żyjemy w takiej nieco szklanej kuli, myśląc że zarabiamy dużo, może i dużo na tle Polski, ale na tle rynków zagranicznych to średnio. Przytaczając nieco przykładów:
Znajomy #1 = TopTal
Średnie zarobki solidnego seniora w USA to ok 10k USD miesięcznie, więc na PLN to ok 40k. Tylko to jest na B2B, więc trzeba jeszcze
Trzeba jedynie mieć odpowiedni mindset i
@niko444: teraz mam 206 - te 30k to tylko threshold który był przekroczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cppguy: chyba chodziło Ci o VAT i net tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)