Wpis z mikrobloga

@dizzy126: dopiszcie brak prawa jazdy, wykopki mogą wam wciskać że to nic nie zmienia ale serio samochód i prawko dają dużo niezależności i możliwości w życiu
zawsze cisnę z tych miernot co na wykopie wypisują, że im prawko do niczego nie jest potrzebne xD
  • Odpowiedz
@dizzy126: prawko raz zrobisz i masz, wymówka jak zawsze bo całe życie s---------y to szukanie wymówek
spędziłem na kara wiele lat to znam wasz tok myślenia xD
ale spoko ja po prostu mówię swoje zdanie byku, bać się nie masz czego bo jak tępe p---y nie potrafiące zaparkować fiatem pandą zdają to ty też zdasz xD
  • Odpowiedz
@dizzy126: > akurat zdać bym sie nie bał, bardziej jeździć właśnie koło takich, bo musisz uważać na siebie i właśnie na takich debili

@dizzy126: to jest najgorsze że musisz myśleć za te tępe rury i za siebie, a w mojej jeszcze klakson mam z-----y to musiałbyś mnie czasem widzieć xD
  • Odpowiedz
@dizzy126: to nic dziwnego, ja też bardzo długo łapałem
kurde mój ziomek za 11 razem zdał, za kółkiem był kaleka totalny a teraz zawodowy kierowca
wiesz nic na siłę ale serio moim zdaniem warto to mieć byku i tylko tak ci radzę, trzym się ide w kime
  • Odpowiedz
wyjeździłem 2 jazdy i zmiana biegów to był problem xD

@dizzy126 eee? Przecież takie rzeczy się ogarnia gdzieś od 3-5 jazdy. Robiłam prawko mając 17 lat. Człowiek się na początku boi tych lekcji. To nie jest spa i relaks tylko stres, napięcie, dyskomfort.
  • Odpowiedz