Aktywne Wpisy

RTX4090 +5
Przyjechały, po południu trening w nich.
Pierwsze wrażenia lepiej leżą na stopie niż alphy 2
#bieganie
Pierwsze wrażenia lepiej leżą na stopie niż alphy 2
#bieganie
źródło: 1000013591
Pobierz
slkt +409
Garść informacji dla zabetonowanych głów:
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.

#magianagosci #s--s #zwiazki #randki
źródło: comment_1654176045x6BIcbLBWI72BVhSCH8Qd2.jpg
PobierzPewność siebie u kobiety według kobiet:
pomimo swoich wad akceptuje siebie i chce dla siebie jak najlepiej
pewność siebie u faceta
Komentarz usunięty przez autora
@zymotic w polskiej jest trochę dziwnie. W sensie.. ma się wrażenie, że przynajmniej połowa użytkowników jest tam za hajs/z przypadku.
@Chad_z_Czadu nie zauważyłem, bo nie oglądam reklam. Oglądam sam program i nie ma tam takiej tendencji.
W tych odcinkach co ja widziałem to odpadały od razu grubsze laski, no ale nie widziałem ich jakoś dużo więc ciężko stwierdzić regułę, na szczecie Ty po reklamie już wszystko wiesz xD
@alfka: Ale fikołek, to dlaczego facet jest ok? XD czy może nie jest bo ma zbyt delikatny zarys mięśnie? #pdk
@Chad_z_Czadu: To jest jedna sprawa, druga, ważniejsza, że takie programy puszczane są w TV i nikogo (?) to nie obrzydza? Nikogo to nie zmusza do refleksji? W następnym programie będą się r----ć LIVE bez cenzury?