Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +74
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +319

Miraski do dobry pomysł przenieść się do #mobilevikings z #orangeflex ?
W Orange trochę zasięg mnie wkurza słaby ciągle.
źródło: comment_1654072638ovMnjH5QHFAuOBAgTL124a.jpg
PobierzZmieniłem play na orange i nie widzę różnicy w zasięgu.
Patrzyłem bts to w moim rejonie najbliżej ma play porównując z Orange. I ma więcej o 3 stacje w mieście sąsiednim.
@hpiotrekh: Play (a zarazem MV) jakiś czas temu zaczęło odchodzić od zasięgu 4 sieci.
Wiec jak przy braniu tv i internetu mogłem wziąć telefon za 10zl na lepszych warunkach niż play za 30 to zmieniłem
Komentarz usunięty przez autora
Najwyżej wrócę po miesiącu jak będzie lipa.
@Tomek_Tcz: zasięg T-Mobile jest praktycznie taki sam jak zasięg Orange (N!), a na dodatek w grudniu zeszłego roku z tego co pamiętam wyłączono zasięg T-Mobile w Playu i MVNO Playa