Aktywne Wpisy

Teuvo +45
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

Tortilla_Orzeszkowa +141
Ciąg dalszy epopei „pieski w blokach”, wracając z zakupów ledwo je niosąc i łapczywie łapiąc powietrze (bombelek w nadbagażu więc nie jestem w formie życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)), zwróciwszy prawie śniadanie po podejściu do wejścia do mojej klatki schodowej, uznałam że podzielę się z Wami jego wyglądem (i prawie że zapachem). Drugi próg wygląda tak samo, murek odchodzący do wyjścia tak samo. Całość pod zadaszeniem więc NIGDY
źródło: IMG_0628
Pobierz

źródło: comment_1653809188UgA7kWF1tq2PhZGYRmddek.jpg
Pobierzźródło: comment_1653816287HL94GjMwbwqI3YRwyKTsHq.jpg
Pobierzprzerobiłem już hp/canon/samsung/oki/epson
Użytkuję w firmie od 4 lat. Jeśli nie drukowała to albo nie było papieru, albo nie było toneru. Nigdy się nie zacięłą, nigdy nie miała problemów z pobieraniem papieru. Żadnych błędów. Prosze nie obrażać :)
źródło: comment_1653824193kpeaOlCa0jSMrqjyZTs4Kw.jpg
Pobierz@maczeta31: a też ma swoje humory, moja bardzo lubi być kalibrowana, bo średnio raz na miesiąc muszę to zrobić (nie, nie kładę nic na nią, żeby się miała rozkalibrować).
Zapowietrzył się bo zakleiłem wskaźnik poziomu atramentu, i tusz się zużył do końca.
Ale jeśli bym nie zakleił, to w pojemnikach zostaje 1/3 atramentu, kiedy drukarka uzna je za puste.
Uzupełnianie takich pojemników kończy się zawsze poplamionymi rękami.
Mam J870dw od wielu lat. Jakość wydruku jest na tyle niewystarczająca, że do fotografii się nie nadaje.