Aktywne Wpisy

tesknilam_ +433
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +477
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Wywalmy wszystkich z drużyny, to na pewno najlepsze rozwiązanie.
Osobiście jestem zadowolony. Ludzie wieszali psy na G2 przed splitem, niby stawiali ich na top3, ale podkreślali gap do FNC i VIT, a oni na spokojnie wygrali split pokazując jaki jest naprawdę gap między drużynami. Każdy cisnął bekę z Flakkeda, bo no name Hiszpan i standardowo z Jankosa, że jest wypalony. Pierwszy pokazał, że szybko się uczy i ma potencjał, a drugi po raz kolejny udowodnił, że jest najlepszym leśnikiem na zachodzie.
Jakie były oczekiwania przed MSI? No nikt się nie spodziewał, że G2 to wygra. Oczywiście kibice z EU wierzyli, że jest szansa, zwłaszcza, że apetyt rósł w miarę win streaku. I chyba to właśnie zjadło bot lane od G2. Przegrana się zdarzyła i Flakked z Targamasem odpadli mentalnie. Pierwszy się podniósł, ale drugi mam wrażenie, że jest głównym powodem przegranych gier przez G2. Grał po prostu tragicznie, czy to mechanicznie czy decision making. Przez przegrywający bot Jankos nie mógł grać tak jak powinien. BB miał słaby początek, ale potem jakoś się ustabilizował, ale nie błysnął niczym. Caps mam wrażenie, że za bardzo chciał jak drużynie nie wychodziło.
Czy ktokolwiek jest do wymiany w drużynie? Uważam, że absolutnie nie i ta drużyna może się jeszcze rozwinąć. Jak na taki przeskok z lig regionalnych do MSI i tak małej liczbie BO5 to uważam, że na turnieju bot nie pokazał się źle. Nie oczekujmy od 2 rookie menatalu na poziomie doświadczonych graczy.
Pozdrawiam kibiców i walić hejterów.
#leagueoflegends