Wpis z mikrobloga

Ktoś wie jak połączyć Steam i Origin/EA Play żeby Steam widział, że mam abonament?
Steam ciągle prosi o wykupienie abonamentu a ja już mam na głównym koncie Origin...
#steam #eaplay #origin
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mohawk: Czyli jak kupie na Steam to nie połącze tego z EA Play? Czyli jak kupie na EA Play to nie połącze ze Steam? XD Dlaczego mam kupować dwa abonamenty?
  • Odpowiedz
@mohawk: Na stronie Steam jest napisane co innego, że jest możliwość powiązania konta ale muszę kupić jakąś grę od EA na Steam... a po co jak ja mam wszystkie gry na EA to po co mam kupować na Steam?
Oni są niepoważni
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@RoyKeane: No i kupiłem też na Steam, w dalszym ciągu nie mogę się połączyć z kontami. Kupiłem na rok na EA i na miesiąc na Steam i nie poprosił mnie Origin żeby się połączyć
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@RoyKeane: Czyli dobrze, że kupiłem na Steam. Dzisiaj spróbuję połączyć konta jak ściągnę jakąkolwiek grę.
Co dziwne, w EA Play widnieje połączone konto Steam ale tylko do znajomych. Gier i abonamentu w odwrotną stronę Steam nie widzi
  • Odpowiedz
mam ten sam problem tylko odwrotny, pisalem do pomocy technicznej i powiedzieli zebym sie cmoknal w wielkim skrocie xD takze mozesz polaczycz ale nie mozesz polaczyc, tylko sobie znajomych mozesz polaczyc glupie fest, kupilem na steam po to zeby miec tez mozliwosc grania na konsoli z tej subskrybcji ale tam gdzie kupisz tylko tam mozesz grac, piekna sprawa i piekna manipulaja na stronie ea play xd
  • Odpowiedz