Wpis z mikrobloga

Generalnie insta story friza to jest jedno i to samo XD
-Mam zajebisty projekt o ktorym nie moge wam narazie powiedziec
-Montuje film i jestem bardzo zmeczony
-CHMURKA CHMURKA HEHE
#friz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@QTINIO: to teraz pomyśl o debilach co tracą czas na obserwowanie gowna influencerow, to jest jeszcze jedno większe XD :) ciekawe czy jesteś w tym zacnym gronie bo chyba tak skoro przezywasz ze jakiś krasnal wstawia gowno na swój gowno profil ;)
  • Odpowiedz
@NoToTenTego: I dlaczego o debilach? Na dobrą sprawę równie dobrze można napisać w ten sposób o dokładnie każdych ludziach oglądających cokolwiek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakby to jest konto Friza i chłop może wrzucać sobie co tam chce dopóki nie łamie to pewnych norm społecznych. A, że dla jednych jest to nudne dla innych nie jednym się to podoba drugim nie jest to normalne i naturalne
  • Odpowiedz
@Cztero0404: dokładnie. Dlatego dzisiaj przechodząc w biedronce po alejkach rzuciłem się na płatki yummmy tych dzieciaków. Bo to jest normalne fappować do jakiś dzieci które są zerem i nabijać im $$$
  • Odpowiedz
@NoToTenTego: Mam wrażenie, że jesteś zazdrosny i sfrustrowany tym iż ktoś odnosi sukces na dużą skalę. Wiesz nikt ci nie zmusza do kupowania tych płatków tak samo jak oglądania kogokolwiek z nich. Więc nie rozumiem o co w tym momencie masz problem. Poza tym to absolutnie nie są już dzieci a często osoby które wręcz są bliżej jak dalej 30-stki lub mają na swoim karku blisko ćwierć wieku.
  • Odpowiedz