Aktywne Wpisy
lhotse89 +577
Już sam nie wiem, czy to bardziej były wybory, eksperyment społeczny, czy zbiorowy, podkarpacki test na inteligencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W samym tylko Rzeszowie ponad 12 tys. upośledzonych umysłowo xD
#bekazpisu #bekazpodludzi #wybory #podkarpacie #rzeszow #obajtek
W samym tylko Rzeszowie ponad 12 tys. upośledzonych umysłowo xD
#bekazpisu #bekazpodludzi #wybory #podkarpacie #rzeszow #obajtek
Banderoza +486
Dzisiaj gmina w #holandia oglosila wyniki konkursu na dwa budynki mieszkalne w centrum miasta pod Rotterdamem. Moj projekt wygral ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pijcie ze mna kompot!
@geuze: @nobrainer: Jeszcze nie sa gotowi, bede przemycac najlepsze praktyki po kawalku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Otter: xD
@MieszamKaweOlowkiem: bogowie, mam nadzieje, ze to sie tak nie skonczy!
@StrefaZimna: Mowia na to tutaj polderdak. Polega to na tym, ze pod zielonym dachem jest dodatkowa konstrukcja
@Ponczo88: @Prokrastynant: @blazko: Dziekuje! (。◕‿‿◕。)
@SKYFander: No i tu kosztuja milion za metr. Srednia cena mieszkania w tym kurniku to 600 000 euro
@ikimrdbeietocytynal: tyle co standardowo na etacie
@vlahbej: pamietam jak robilam fabryke w Polsce... ech, oczy krwawily ale za to wyplata mmmm...
@krecik000: polonia architektoniczna ftw ᕙ
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@przepiorka: dzięki, ale czy możesz zrobić tak, żeby trawnik był pod wodą, a murek ogrodzeniowy przesuwny na rolkach? Gadałem już z twoją mamą i mówiła, że dla wujka Nargila zrobisz za darmo.
@Gorbo2004: Bingo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sisal: tak sie rzeczywiscie dzieje w Polsce, gdzie architekt ma pierwotna odpowiedzialnosc prawna za projekt i dopiero udowodnienie winy podwykonawcy (konstruktora, kierownika budowy, majstra itd) zwalnia go z odpowiedzialnosci karnej.
W Holandii architekt jest takim samym