Aktywne Wpisy
Wieczny_Prawiczek +156
O co chodzi do jasnej ciasnej. Jak ja pisałem maturę to większość lasek miała krótkie spódniczki jak picrel. Te grubsze albo puklate miały spodnie żeby sadło zasłonić.
A teraz widzę to większość poubierana w jakieś spodnio-worki, czy to grube czy to chude. Co to za zj3b@na moda, nawet popatrzeć sobie nie można na młode ciałko :(
#matura #dupeczkizprzypadku #ladnapani
A teraz widzę to większość poubierana w jakieś spodnio-worki, czy to grube czy to chude. Co to za zj3b@na moda, nawet popatrzeć sobie nie można na młode ciałko :(
#matura #dupeczkizprzypadku #ladnapani
Wieczny_Prawiczek +154
To faktycznie są t62? Bo jeśli tak, to możliwe, że te ploty o t72 na wykończeniu są prawdziwe i niedługo faktycznie zostaną wysłane na front (a nie po raz 2747221 jakis dziennikarz-kretyn pomyli je z t64)... Miejsce nagrania filmiku jest podobno nieznane.
#ukraina #wojna #rosja
@Makak87: To są nówki sztuki. Od razu po wyprodukowaniu pojechały do składnicy. Są utrzymywane na chodzie - patrz wyżej co napisałem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@SultanMehmed: Tak, radia mają wyciągniete.
Tak jak nasze ''urale''. I sprobuj sie teraz chociaz jednym do rampy kolejowej doczolgac. Watpie czy znajdziesz w Wojsku Polskim smialka ktory sie odwazy do nich zaladowac ammo i strzelac z tego szrotu w warunkach bojowych.