Aktywne Wpisy

Teuvo +75
skąd brać motywację do życia kiedy nawet posiłków nie chce mi się przygotowywać szukaj

U różowej w pracy od jakiegoś czasu chodzą plotki o zwolnieniach. Duże korpo, bank z rekordowymi w tym roku zyskami, przenoszą dział do hindusów ( ͡° ͜ʖ ͡°) od kilku miesięcy różowa i jej zespół szkoła hindusów wiedząc że zabierają im robotę. tak się zastanawiam czy jeżeli ktoś przed otrzymaniem wypowiedzenia (indywidualne lub grupowe) pójdzie na L4 to da się jakoś przedłużyć ten czas zanim się otrzyma wypowiedzenie?

źródło: comment_1653463358n0s88O7cjRfz009jDwtExY.jpg
Pobierz- w Polsce nikt nie wejdzie do szkoły czy galerii i nie będzie strzelał do ludzi
- w Polsce jest znacznie bezpieczniej, nie ma tylu psychopatów, ćpunów, morderców
- w Polsce rachunek za głupi zabieg, albo pobyt w szpitalu nie doprowadza ludzi do bankructwa
- w Polsce bez problemu można przemieszczać się bez samochodu, Amerykanie są od
Komentarz usunięty przez moderatora
I na tej podstawie robiłem sobie opinie między różnicą w życiu w Polsce i USA xD
@Zgrywajac_twardziela: Lol, jak jesteś pracownikiem IT to może tak, ale jak jesteś specjalistą to wciąż w US są najważniejsze działy R&D wszystkich istotnych firm, w Europie takie Apple czy Google zatrudniają głównie księgowych. Na prawdziwą karierę w dużym IT zawsze USA > Europa.
W sumie życie gwiazdora akurat w USA jest lepsze niż w Polsce, i to MTV Cribs dobrze pokazało xD
Jeszcze do niedawna tak było w Norwegii i Szwecji, czy jest tak nadal, nie wiem ¯\_(ツ)_/¯