Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RedBaron: Heh, w zasadzie tak. Jeszcze nie zarobiłem tyle, żeby siąść na laurach, ale taki długi urlop nie zaboli mnie finansowo, więc mam namiastkę bycia emerytem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 88
@kaaban: O i jest pierwszą łajza co się zesrała, bo ktoś się dobrze czuje xD. Stać mnie na wszystko tylko jak mam płacić w Holandii za jednego zęba tyle co w Polsce za 4 to chyba się opłaca przyjechać tu, bo pobyt, przejazd i dentysta wyjdą taniej niż samo zrobienie zębów tam dzbanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) .
A "zjeżdżać" się mówi w krakowskim pajacu (
  • Odpowiedz
@MZ23: Tylko z tym. Poczytaj, Niemcy na przyklad jeżdżą do Polski leczyć zęby bo wszędzie tak drogo. Nie wiem co jest tego przyczyną, że stomatologia jest tak droga na zachodzie. Poza tym z pensji 2100€ mieszkając we 2 osoby można żyć jak król ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Jak tylko zrobię zeby to wracam tam, jak najszybciej.
  • Odpowiedz
  • 13
@lukasz-lux: No tak. Własna głupota i żal płacenia za dentystę z pensji w Polsce, trochę późno się za to wziąłem, ale wazne, że w końcu ruszyłem do tego dupę. Gdybym zarabiał w Polsce tyle co w Holandii to bym już dawno miał żeby zrobione. A teraz mam tyle oszczędności, że po prostu mi nie żal wladowac w to nawet wielu tysięcy złotych.
  • Odpowiedz