Wpis z mikrobloga

Click!, wydanie z sierpnia 2006. Do wyboru wersje z 2 x CD lub 1 DVD. Pełne wersje: Jet Storm i Panzer General III. Cena i okładka takie same dla obu wydań, które ukazywały się wtedy jednocześnie. 102 / x. #okladkiclicka #dziecinstwo #nostalgia #kiedystobylo #pcmasterrace #gimbynieznajo
sheslostcontrolagain - Click!, wydanie z sierpnia 2006. Do wyboru wersje z 2 x CD lub...

źródło: comment_1653365611wjcfT8w2LnAVtHd7szoAXq.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ElLama:
Grasz z tymi nowymi dodatkami które wyszły po latach? Czy wpłynęły jakoś na dynamikę gry? Chciałem sobie kiedyś popykac w wersję anniversary ale po około 2h odinstalowałem bo mnie usypiało bardzo wolne tempo. Ciężko się było na nie przestawić po path of exile.
  • Odpowiedz
@vateras131: Mam Atlantis i Ragnarok, ale jeszcze nie dotarłem do wątku fabularnego z tych dlc, bo kupiłem je dopiero co. Zakładam, że raczej niewiele się zmieniło. xD
  • Odpowiedz
Te okladki to złoto. Przypominają się czasy gówniaka. Wakacje, idzisz do kiosku, kupujesz gazetę plus coś dobrego do picia i żarcia i nic ci do szczęścia nie trzeba ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@iAmTS: Jeśli chodzi o "grywalność", to dla mnie 10/10, teraz jak się przerzuciłem na 2k, to jeszcze trochę jakość się poprawiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz