Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niech się zwiąże z drugą kobietą też z córeczką dzieci będą miały się z kim bawić. "niedojrzały partner, który porzuca ciężarną" czytaj bad boy który się wypiął. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Może nie od razu przyznaję się, że mam dziecko, ale wypełniając kryteria dopasowań, daję do zrozumienia, kogo potrzebuję.

@jaann6: przypomina mi to sytuację z firmą która nie podaje widełek płacowych, bo jak napiszą oferowane stawki, to nikt się nie zainteresuje.
  • Odpowiedz
Nawt się nie kryje z tym, że szuka F R A J E R A, nie faceta, którego pokocha. Frajera

Widzicie sami, że zbyt kolorowo nie wygląda moje życie. Mimo że mam córeczkę, brakuje jeszcze drugiej osoby, która otoczyłaby nas opieką i jednak trochę też wsparła finansowo. Chcę zapewnić mojemu dziecku jak najlepsze życie, ale to, co zarabiam, to grosze. Pracuję w zwykłym sklepie spożywczym, bo nie mogłam sobie pozwolić na inne
  • Odpowiedz
@D4Ru73K: To teraz wytłumacz dlaczego kobiety nie maja dzieci rowniez w takich krajach jak np. Holandia, Korea Południowa czy Hiszpania, które są bogatsze niż Polska. Ludzi tez nie stać na dzieci? Dziwnym trafem jakoś w Afganistanie stać, mimo nędzy panujacej wctym kraju. Im więcej pieniędzy dasz kobietom w formie socjalu na dzieci, tym słabsza pozycja rodziny i mniej dzieci. Im więcej dasz wolnosci obyczajowej - tym mniej dzieci. Nie jestem
  • Odpowiedz