Wpis z mikrobloga

@giorgioborgio: Przecież tam padają takie bluzgi i obrażanie innych, że nawet na średnio kulturalnej stronie by to banowali...
Zdarzało mi się czytać różne fora klubowe ale pierwszy raz widzę taki syf.

Wychodzi na to, że dobrze, że mnie ostrzegano przed tym rynsztokiem.
Żałuję, że nie posłuchałem (,)
  • Odpowiedz
@RafalLygrys: @giorgioborgio:

Ja rozumiem rozgoryczenie utratą mistrzostwa kraju ale rzeczy które tam wypisują to nawet niektóre "Hala dzieci" i "Farselończycy" by z siebie nie wypluli po przegranym Gran Derbi.

A przecież wydawać by się mogło, że Real i Barcelona mają więcej dzieciarni w swoich szeregach.
Wychodzi na to, że Inter ma wyborną widownię (choć z tej strony pozdrawiam kulturalnych kibiców i współczuję takiej "wizytówki")
  • Odpowiedz
@Dawkins_Wszechwiedzacy: ale na acmilan.pl tak samo jest jak przegrywacie. Do tego dochodzi szurska nawijka, że władze ligi nie chcą mistrza Milanu i dlatego sędziowie robią wszystko by nie wygrać. Nie mówię już o tym co tam się działo po porażce 3:0 z Interem w CI bo wtedy tam szambo wybiło i to same gęste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ale na acmilan.pl tak samo jest jak przegrywacie.

@vlodek2532: whataboutism w pełnej krasie.

Póki co, mało kto na fcinter jest wyważony. Czytać można tylko jak to "najsłabszy mistrz od lat" (a ma tyle samo punktów co mistrz w Hiszpanii i Francji), jak to Sassuolo (i w zasadzie każdy) się Milanowi podkłada, jak to kontuzja Brozo zniszczyła Interowi sezon (bo Milan nie miał kontuzji, co
  • Odpowiedz
proponuję wrzucić tez kilka scrennów z acmilan.com.pl z ostatnich tygodni. Łatwo jest wrzucić kilka wyjętych z kontekstu treści z dyskusji meczowej, gdzie emocje buzują.
  • Odpowiedz