Aktywne Wpisy

jmuhha +9
wezcie mi wytlumaczcie jak ludzi stac na budowe takiej chaty a zarabiaja 6k i pracuja bez weekendow? ლ(ಠ_ಠ ლ)
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
Pobierz
acpiorundc +108

Na stronie acmilan.com.pl jest dużo kulturalniej, nawet jeśli wejdzie tam fan innego zespołu.
(╥﹏╥)
#seriea #inter #acmilan
Zdarzało mi się czytać różne fora klubowe ale pierwszy raz widzę taki syf.
Wychodzi na to, że dobrze, że mnie ostrzegano przed tym rynsztokiem.
Żałuję, że nie posłuchałem (╯︵╰,)
@Dawkins_Wszechwiedzacy po prostu niski poziom ludzi i tyle, ale to chyba taka specyfika tego klubu
Ja rozumiem rozgoryczenie utratą mistrzostwa kraju ale rzeczy które tam wypisują to nawet niektóre "Hala dzieci" i "Farselończycy" by z siebie nie wypluli po przegranym Gran Derbi.
A przecież wydawać by się mogło, że Real i Barcelona mają więcej dzieciarni w swoich szeregach.
Wychodzi na to, że Inter ma wyborną widownię (choć z tej strony pozdrawiam kulturalnych kibiców i współczuję takiej "wizytówki")
@vlodek2532: whataboutism w pełnej krasie.
Póki co, mało kto na fcinter jest wyważony. Czytać można tylko jak to "najsłabszy mistrz od lat" (a ma tyle samo punktów co mistrz w Hiszpanii i Francji), jak to Sassuolo (i w zasadzie każdy) się Milanowi podkłada, jak to kontuzja Brozo zniszczyła Interowi sezon (bo Milan nie miał kontuzji, co
Poza tym, Inter musi być jeszcze bardziej żenujący, skoro przegrywa z "najsłabszym mistrzem od lat", nie?
No i tylko Inter tracił graczy, miał kontuzje i grał na kilku frontach itp.
źródło: comment_1653239613gCSnkNexh1ILF2fCbZTZf3.jpg
Pobierz@Minus09: Taaa - z pewnością.
Dlatego pierwszy raz wszedłem w ten syf i żałuję?
Współczuję każdemu, kto ma IQ większe od rozmiaru buta i lubi czytać takie coś.