Aktywne Wpisy

drobne_na_taryfe +29
plusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- śmiesznie tuptają i ruszają czułkami i machają pupcią gdy zbyt mocno się zmoczą
- ich karma dosłownie rośnie na drzewach bo jedzą drewno i liście
- można im konstruować ładne terraria z rzeczy znalezionych na spierdotripach
minusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- zbieranie przez pół soboty kilkuset rozlazłych po mieszkaniu stawonogów bo masz zdolności motoryczne dwulatka
- śmiesznie tuptają i ruszają czułkami i machają pupcią gdy zbyt mocno się zmoczą
- ich karma dosłownie rośnie na drzewach bo jedzą drewno i liście
- można im konstruować ładne terraria z rzeczy znalezionych na spierdotripach
minusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- zbieranie przez pół soboty kilkuset rozlazłych po mieszkaniu stawonogów bo masz zdolności motoryczne dwulatka

PiersKurczaka +12
I czego wy nie śpicie jeszcze

1. PiS
2. Comedy Club na CC
źródło: comment_1653068544tO7MqP9NjR1dIdPyOrNriB.jpg
Pobierz1. boicie się wyjść z piwnicy.
2. nie macie pieniędzy na bilet.
3. nie macie dziewczyny / narzeczonej / żony żeby ją zaprosić a samemu wam głupio bo jesteście przegrywami
Ale to nie jest impreza dla ludzi poniżej 40-tki.
A z Lotkiem, jak jeszcze był amatorem to wystąpiłem kiedyś na tym samym open-mic i wtedy był zabawny sam w sobie, nie miało znaczenia co mówił ale jak mówił.
Gx
@Pajakoss: THANK YOU!
Generalnie to dziwi mnie, że masa osób jego i Lotka utożsamia z całym polskim standupem. Ten pierwszy to jest ekwiwalent losowego polskiego kabaretu po 2000 roku, którego szczytem występów jest wulgaryzm. Ale jako ex-handlowiec ma dobry management i kontakty, więc w zasadzie moje zdziwienie powinienem zamienić na "jest sprawnym biznesmenem". PS. Widziałęm 2 jego programy / speciale. Prychłem