Nie jestem weganką, ba, nie jestem wegetarianką, wręcz przeciwnie - kocham mięcho, kiełbasy, karkówki, mielone... Ale ostatnio zaczęłam kupować produkty typowo wegańskie, i są one bardzo dobre! Chętnie uzupełniam dietę w wegańskie produkty, zaskakują mnie nietypowymi połączeniami smaków, na które sama bym nie wpadła.
Więc nie rozumiem hejtu na wegan i produktów wegańskich, myślę, że każdy przynajmniej powinien ich spróbować 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@AlienFromWenus: Niom, ja tez polecam - ostatnio probowalem jednego z rarytasow, tzw. ser Gouda. Zajebista sprawa. W planach mam takze sprawdzenie innego slynnego dania, frytków. ( ͡°͜ʖ͡°)
raz na hipokryzję wegan i produktów wegańskich, które usilnie próbują przypominać produkty mięsne jak kotlet, parówki, pasztet, stek bo to trąci hipokryzją
@Catmmando: xdddd żeby w 2022 roku nie znać odpowiedzi na pytanie "dlaczego weganie nazywają swoje jedzenie jak mięso" xdddddd
Więc nie rozumiem hejtu na wegan i produktów wegańskich, myślę, że każdy przynajmniej powinien ich spróbować 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#weganizm #wegetarianizm #kuchnia #kulinaria #jedzenie #gownowpis #przemyslenia
Ja popełniłam ten błąd i kupiłam samo i spróbowałam samo
Nie dało się tego niczym uratować
Sól, pieprz, mikrofala
Fuj
Niom, ja tez polecam - ostatnio probowalem jednego z rarytasow, tzw. ser Gouda. Zajebista sprawa. W planach mam takze sprawdzenie innego slynnego dania, frytków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Catmmando: xdddd żeby w 2022 roku nie znać odpowiedzi na pytanie "dlaczego weganie nazywają swoje jedzenie jak mięso" xdddddd