Aktywne Wpisy

picasssss1 +32
źródło: IMG_20250625_073356
Pobierz
Bunch +63
Typek wyciął sobie ścianę na balkonie bo chciał mieć widok w prawo, lol... Zawali się? #heheszki
źródło: temp_file307993998989059447
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20250625_073356
Pobierz
źródło: temp_file307993998989059447
PobierzWykop.pl
@paki82: Madrego to i dobrze poczytac. ALe jest jeszcze jedna sprawa. Czesto pomijana bo niewygodna ale ja jej nie pomine - minusy mi nie sa straszne.
Czesto jest tak ze ten swiezak po studiach spiewa taka stawke ktora zarabia ktos z kilkuletnim stazem i
Tyle, ze wiekszosc elektoratu i tak jest zbyt prosta zeby polaczyc cos co zaczelo sie 5-7 lat temu a efekt tego widzimy dopiero teraz ¯\_(ツ)_/¯
K---a ludzie, ale wy macie sprane łby.
@gorzki99: wszystko zalezy od tego jak bardzo skomplikowana to jest praca, jesli do pelnego wykonywania pracy potrzeba dniowego/tygodniowego wdrozenia to nie ma zadnych przeciwwskazan zeby ktos taki dostawal taka sama kase.
@paki82: No więc znasz jednego studenta. I czego to ma niby dowodzić?
@srgs: Nie wiem co to moze byc za praca zebys w dzien czy tydzien opanowal wszystkie "tricki" itp ktore ktos opanowywal miesiace czy lata.
Nie wiem co to ma byc za praca zeby w tydzien poznal wszystkie niuanse i pracowal jak
do tego to jest praca wejsciowa, ma sie tego nauczyc zeby wiedzial co do czego jest. Bo jak to student to zapewne za chwiele bedzie projektowal/programowal. A wiem, bo to robilem: szylem, projetkowalem a glownie programowalem. Do tego uruchomienai i montowanie
Nie, tak by nie było, dlatego lepiej siedzieć w gnoju na minimalnej, "BO JAKBY WSZYSCY POSZLI TO BY BYLI ZAROBKI JAK NA MAGAZYNIE ALE JAKOŚ MAŁO LUDZIUF IDZIE".
Brawo! Takich ludzi potrzeba ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)