Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 795
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

polecam inne tematy

"W niedziele i święta nie wykonuje się prac niekiniecznych ani nie handluje i zastanawiam się czy handel kryptowalutami w niedziele może być grzechem czy nie a wolę się upewnić żeby mnie Bóg nie pokarał w ten sposób że nie będzie mi tam szło"

"Tu mi chodzi właśnie o handel krótkoterminowy bo właśnie dzisiaj był w nocy kolejny spadek cena bitcoin jest na niskim poziomie co powinno oznaczać wzrost i
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Dokkblar: Normalnie możnaby uznać religię za hobby czy sposób na życie jak każdy inny, nikomu to nie przeszkadza i każdy może sobie wierzyć w co mu się tam podoba, każdy też może prywatnie robić co mu się podoba. Tak samo taka astrologia, nikomu nic do tego, że ktoś sobie wierzy w jakieś horoskopy i robi te jakieś tam astrologiczne rzeczy. No ale jest jedno ale, religia jak prawie nic innego
  • Odpowiedz
@Dokkblar: Pamiętam jak będąc dzieckiem i wczesnym nastolatkiem, to byłem mocno wierzący i takie psychotyczne rozkminy miałem codziennie w głowie. Grzech, bo sie nie pomodliłem. Grzech, bo pomyślałem o gołych babach przez chwilę. Grzech, bo przekląłem. Miałbym o wiele smutniejsze życie, gdybym dalej był wierzący.
  • Odpowiedz