Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@wfyokyga: mi się nie podobało xd. Szczególnie jak się pojawiał Dalaran. Czemu on latał, jak jeszcze nie przeszedł Arthas ze swoją plagą nieumarłych. Z tego jak dobrze kojarzę lore tego uniwersum, to orkowie przyszli dopiero z innego wymiaru więc było w #!$%@? przed Arthasem
@wfyokyga: kwestia pieniedzy, inwestor sie wycofal, bo nie chcial ryzykowac kolejnej wtopy. Film sie slabo zwrocil, liczyli na znacznie wieksze dochody. Bardzo mozliwe, ze po przejeciu Activision przez Microsoft postanowia wznowic produkcje kolejnej czesci.
@wfyokyga: film przeciętny, dla osób niezajawionych lore zbyt chaotyczny, a sami fani wowa nie zrobią cyferek. Szczególnie, że już w dniu premiery popularność marki zaczęła gasnąć. Dla mnie osobiście ładne widowisko, ale nic ponadto, zresztą powiedzmy sobie szczerze, dziś już prawie nikt o tym nie pamięta.
szkoda, nawet ludziom spoza uniwersum sie podobalo :/

@Krafti: Ja oglądałem z dziewczyną, która nie miała zielonego pojęcia o uniwersum Warcrafta i wszystko ogarnęła. Więc jako wstęp do jakiejś serii film był świetny. Szkoda tylko, że dalej nic nie powstało. Pewnie był wymagany kosmiczny budżet do tego całego CGI.