Aktywne Wpisy
Mój dziadek zmarł w sierpniu 2021.
Wczoraj przy parkowaniu lekko zarysowałem sobie bok auta. Zarysowałem o słup na parkingu piętrowym, wiec ucierpiało tylko moje auto.
Jestem jego użytkownikiem i za niego płacę.
Powiedziałem rzecz jasna o tym rodzicom. Wczoraj miałem paskudny nastrój, bo walczę z #depresja . Ale Wczoraj było wyjątkowo nieprzyjemnie, plus właśnie ta sytuacja.
Rodzice oczywiście zaczęli pouczać, mówić wyłącznie o kosztach. W skrócie dołować mnie. Jeśli chodzi o same
Wczoraj przy parkowaniu lekko zarysowałem sobie bok auta. Zarysowałem o słup na parkingu piętrowym, wiec ucierpiało tylko moje auto.
Jestem jego użytkownikiem i za niego płacę.
Powiedziałem rzecz jasna o tym rodzicom. Wczoraj miałem paskudny nastrój, bo walczę z #depresja . Ale Wczoraj było wyjątkowo nieprzyjemnie, plus właśnie ta sytuacja.
Rodzice oczywiście zaczęli pouczać, mówić wyłącznie o kosztach. W skrócie dołować mnie. Jeśli chodzi o same
fhgd +157
W grudniu tylko 19 tys. urodzeń na 38 tys. zgonów.
Nawet jeśli teraz zasypuje się braki imigrantami, gdzie 90% to mężczyźni, to ciekawe jak ten kraj będzie wyglądał za pół wieku?
#ekonomia #nieruchomosci #demografia
Nawet jeśli teraz zasypuje się braki imigrantami, gdzie 90% to mężczyźni, to ciekawe jak ten kraj będzie wyglądał za pół wieku?
#ekonomia #nieruchomosci #demografia
„Zniszczyć” sobie młodość ciągłymi imprezami, toksycznymi związkami i zamiataniem pod dywan wszystkich ważnych spraw i odpowiedzialności. Udawać głupią, nieporadną i niesamodzielną, żyjąc w tym czasie na koszt rodziców, chłopaków i kochanków na zmianę. Cały czas się bawić, spać do której mi się chce, sypiać z kim mi się podoba i nie myśleć o niczym na więcej niż 12h do przodu. Niczym się nie martwić, bo i tak jak nie chłopak, to jakiś adorator czy inny „przyjaciel” wszystko by za mnie ogarniali, załatwiali wszystkie sprawy, problemy a nawet zamawiali czy robili jedzenie i podstawiali pod nos.
Zrobić sobie 2-3 dzieci z kolesiami o wyglądzie supermodeli, by w wieku 27-32 lat związać się z jakimś frajerem co to będzie pracował na mnie i moje potomstwo po 10-12h przez 6dni w tygodniu, by po pracy zjeść obiad i pójść spać na kanapie, bo mnie zawsze bolałaby głowa. Roztyć się, zapuścić, uzależnić od słodyczy, fajek, piwa, Instagrama i Netflixa, i do końca życia na zmianę patrzeć jak moje, obdarowane genami przez top facetów dzieci pięknie i zdrowo rosną oraz wspominać swoją młodość, gdzie w dekadę miałbym za sobą więcej imprez, przygód, podróży, związków, dramatów, kłótni itp. niż większość przeciętnych facetów w tym kraju razem wzięta.
Wydaje się niemożliwe? To w takim razie nie macie pojęcia co robiły te wszystkie dziewczyny, co to „szukają poważnego związku” pod koniec drugiej ciąży, albo jak wygląda życie żon, których „mąż pracuje od rana do wieczora” ale mi to się już jednak nie opłaca iść do pracy…
@KneelYouFool: kolejny odrealniony, facet dla tzipy zrobi wszystko. Nawet jak kobieta jest brzydka. Nie jeden tu post był jak faceci spermili do 50 latki na badoo, a ty coś mówisz o 32 latce? Taka może mieć dalej powodzenie, tylko nie u chadów 8-10/10,
Dzięki kolego - bez takich jak ty nie da się otworzyć oczu na problem dla "szarych mas" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wqeqwfsafasdfasd:
Chłop coś mówi o 32 latce co nie ma powodzenia, śmiechu warte
@Pozytywny_gosc: 80% tagu to piwniczniaki bez żadnych relacji społecznych, więc nawet menel mówiący "witaj piękna pani" będzie się zaliczał do tego większego powodzenia XD
Co nie zmienia faktu, że jest to los godny pożałowania tak czy inaczej.
Ale wiesz, że większość ludzi kłamie niezależnie od płci a jak któraś różowa nie kłamie, to przeczy waszym teoriom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)