Aktywne Wpisy

Pokojowa +174
źródło: temp_file2977024497092214292
Pobierz
GangKobry +388
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz

Nie bądź januszem gorszym od wynajmującego.
Zaakceptował: sokytsinolop
wszystko i tak obecnie brzmi jak bait. "Janusz" z ktorym nie chcesz miec nic wspolnego nagle ci historie swojego zycia opowiada. yhy, jasne.
OP to typowy troll nie wart spluniecia. ale 2,5/10 bo odpisałem dwa razy ;)
Jeżeli strony zawarły umowę najmu na czas określony bez okresu wypowiedzenia, to tego okresu tam nie będzie.
Warto czytać co się podpisuje i zdobyć trochę wiedzy zanim podpisze się cokolwiek
Btw, okres wypowiedzenia umów o prace jest określony ustawowo, wiec nie trzeba się do niego
@2pek: prawo nie jest logiczne. Prawo jest spisane. Nie szukaj analogii bo nie ma po co. Na UoP są inne opisane zasady a w przypadku najmu inne.
@2pek: taką można wypowiedzieć.
@AnonimoweMirkoWyznania: to ty sam zdecydowałeś się płacić i mieszkać w obsranym kurniku. Słowo się rzekło, kobyłka u płotu. Wykopek pocałuje kobyłę w zad ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie jestem w ogóle oburzony. Ot ktoś powiela stereotyp, że Polak to złodziej i nie ma się co z nami ustalać. Myśli że Boga za nogi złapał, bo dostanie trochę więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Humor poprawia mi fakt, że z Twoim podejściem prędzej czy później spadniesz z rowerka ( ͡°
@2pek: No i właśnie tu wychodzi wasza
Ale ładnie się zesrałeś. Bardzo nieładnie tak oszukiwać innych panie Januszu
Jedynym januszem w tym układzie jesteś ty, który nie szanuje umów. Mam nadzieję że wyruchają cię za tą granicą, bo już pokazałeś że nie dość że nie znasz się