Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +53
za 15 minut koncze 24 lata i mam taką rozkmine że czym jestem starszy tym szybciej biegnie czas, ostatnie 4 lata to nie wiem kiedy mi minęły
Lawsuit +74
Miliony na koncie, 5 firm, 15 lat stazu na silowni, kilka mieszkan... a to wszystko po to zeby byc w zwiazku z jakas gowniara szonem ktora wyglada jak trans i nie skonczyla szkoly sredniej xD
Serio biseks stac cie na wiecej
#famemma
Serio biseks stac cie na wiecej
#famemma
a tak na poważnie to główną przyczyną jest wysoka bariera wejścia i tryb one on on. To samo stało się z bijatykami, kiedyś sporo było turniei Mortala czy Tekkena. Trzeba było sporo uczyć żeby grać na jakimś poziomie i była szybka weryfikacja. Nikt Cię nie wycarruje jak w mobie czy fpsie. To nie
@Evert: Company of Heroes 2
@Logika_wykopu: nie do końca, RTSy nie kończą się na StarCrafcie (który faktycznie wymaga więcej klikania niż to potrzebne).
@Goryptic: ogółem wydaje mi się że główne powody są co najmniej 2:
pierwsze primo: jak ktoś już wyżej napisał, strategie wymagają myślenia, a nie każdy lubi myśleć
drugie primo: w RTSy chyba trzeba się wkręcić, trzeba lubić zarządzać, a nie każdy to
@Catmmando: I dlaczego ci sami ludzie, którzy wcześniej grali w te gierki, w nowe już im się nie chciało myśleć?
W skrócie: w pewnym momencie cały rynek był zasrany tymi rtsami. Szkoda, że się skończylo, bo bym coś pyknal, w sc2 dalej lubię rekreacyjnie pograć.
@Bajo-Jajo:
Ale w Forged Alliance to bym pograł,